Groapa Sezonul 1 Episodul 12 Complet 2 Decembrie 2023

gorapa sezonul 1 episodul 12 online 2 decembrie 2023

Când familia te cheamă înapoi acasă pentru a le fi aproape în momentele grele in groapa sezonul 1 episodul 12 complet 2 decembrie 2023, nu iei în calcul că ei vor fi primii care te vor trăda și care nu te vor include când vor lua decizii care te vor afecta tot mai puternic. Te invitam sa vezi mai jos noul serial romanesc de actiune groapa sezonul 1 episodul 12 reluare 2 decembrie 2023.

Groapa sezonul 1 episodul 12 de pe 2 decembrie 2023

Sașa resimte tot mai mult lupta în care s-a implicat atunci când mama lui i-a cerut ajutorul. Acum nu mai poate fugi, însă pare că în orice clipă totul se va dărâma și el va fi mai singur ca niciodată. Dacă mai poate face față tuturor minciunilor, ascunzișurilor și intrigilor care apar, descoperim, în exclusivitate mai jos!

”E clar, divorțăm. Ai decis deja. Vrei să ieși din viața mea? Foarte bine…”. Cuvinte grele vor fi aruncate de Sașa către Alma, singura femeie pe care a iubit-o vreodată cu adevărat, dar pe care simte că o pierde cu fiecare zi. După ce a văzut-o mutată din casa din Giurgiu, acum vestea că un avocat se ocupă deja de divorț, îl va aduce pe bărbat într-o stare de disperare. Mai pot găsi cei doi un limbaj comun? Vezi mai jos in reluare serialul romanesc groapa sezonul 1 episodul 12 online 2 decembrie 2023.

”Nu era copilul lui Fieraru. Găsiți-mi-l pe copil”, le va declara Sandu celor doi oameni de încredere, Sile și Titi, stând în cimitir și arătând că este mai vulnerabil ca niciodată și pe plan emoțional. Misterul despre femeia pe care a iubit-o în tinerețe, copilul acesteia și toate legăturile cu omul aflat în închisoare, par să-și găsească răspunsul. Oare să fie pentru Sandu o nouă poveste cu final nefericit?

”Nu mă mai minți în față. De ce ai făcut tu asta?”, o va aborda direct Aura pe Iolanda, într-o discuție care va atinge, în sfârșit, un subiect care a adus tensiuni între cele două fete care până acum se înțelegeau foarte bine. Să fie Denis cauza care va destrăma încă un palier important al familiei Vlahu?

Zina simte că lucrurile rele se întâmplă pentru ai ei. Mari va afla printr-un telefon sec o veste care va lăsa în lacrimi. Alma va prinde curaj și va încerca să ia în propriile mâini aflarea unui secret important. Shogunu, Vali și Franco continuă să uneltească și să se vadă tot mai des. Deși povestea acestui sezon se apropie de final, tensiunea rămâne la fel de puternică.

Noul serial romanesc groapa sezonul 1 episodul 12 reluare 2 decembrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

Motivele pentru care trebuie sa urmaresti acest serial sunt: vine cu o poveste nouă, cu multe trimiteri la cinematografia universală pe care o iubim cu toții, care te va ține cu sufletul la gură săptămână de săptămână. O imagine ca în producțiile vest-europene. O echipă de actori foarte talentați care fac niște personaje de care sigur te vei atașa. Inspirându-te din poveștile altora, vei găsi soluții pentru a trece peste situațiile dificile din viață. Vei cunoaște situații de viață, inspirate de realitatea din România, despre care poate nici n-ai bănuit că pot exista. Mai jos poti sa vezi reluarea serialului groapa sezonul 1 episodul 12 complet 2 decembrie 2023.