Insula Iubirii Sezonul 7 Episodul 1 de pe 22 Iunie 2023

insula iubirii sezonul 7 episodul 1 online 22 iunie 2023

Cel mai nou sezon Insula Iubirii, ce va avea premiera mâine seară şi va fi difuzat în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, la a1 vine cu o noutate absolută: flacăra ispitei, cel mai de temut semnal ce poate fi primit de pe insula partenerilor îşi va intra în drepturi încă din prima zi petrecută pe insulă. Vezi mai jos reluarea emisiunii insula iubirii sezonul 7 episodul 1 de pe 22 iunie 2023.

Insula iubirii sezonul 7 episodul 1 de pe 22 iunie 2023

Într-un show spectaculos, Radu Vâlcan le va prezenta concurenţilor semnalul de care trebuie să se teamă cel mai tare: „Dragilor, aceasta este flacăra ispitei, cea care se va aprinde de fiecare dată când partenerul unuia dintre voi va trece limita pe care aţi stabilit-o.

Ce nu veţi ştii însă, până la bonfire, este pentru cine s-a aprins. Aceste momente vă vor aduce zi după zi tot mai aproape de adevăr, un adevăr vegheat îndeaproape de flacără. Fiecare gest cu potenţial exploziv va avea reacţie în timp real, riscând astfel să facă rapid scrum o relaţie!”, le va spune Radu concurenţilor. Mai jos puteti viziona in premiera un nou sezon al emisiunii insula iubirii sezonul 7 episodul 1 online 22 iunie 2023.

Nu mică i-a fost mirarea unuia dintre concurenţii din cuplu atunci când a observat păşind cu încredere în rol de ispită una dintre cunoştinţele sale din oraş. „A fost alături de mine, într-o seară în oraş, atunci când eram despărţit de iubita mea!”, va mărturisi concurentul, spre surprinderea tuturor.

Totodată, în cadrul premierei, difuzate joi şi vineri, de la 20:30, la a1, telespectatorii vor putea urmări şi ultimele promisiuni, strategii şi scenarii pe care concurenţii şi le fac înainte de a se despărţi pentru ca fiecare dintre ei să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Emisiunea insula iubirii sezonul 7 episodul 1 online 22 iunie 2023, poate fi vizionat mai jos

Niciun plan de acasă însă nu se va potrivi cu situaţiile explozive, neprevăzute cu care se vor confrunta pe Insula iubirii. Pentru că odată ajunşi aici, se vor vedea nevoiţi să joace după regulile nescrise ale Insulei şi ale iubirii. Nimeni nu va putea anticipa cum îi va găsi finalul acestui experiment şi doar un singur lucru va rămâne cert în aventura extremă în care relaţia înfruntă ispita: doar cine iubeşte nu lasă! Va invitam sa vizionat chiar aici mai jos emisiunea insula iubirii sezonul 7 episodul 1 de pe 22 iunie 2023, integral…CE S-A INTAMPLAT IN CASA BAIETILOR EP. 1 INTEGRAL! VeziAici.NET

CE S-A INTAMPLAT IN CASA FETELOR EP. 1 INTEGRAL! VeziAici.NET