Insula Iubirii Sezonul 7 Episodul 4 Live si Reluare 30 Iunie

insula iubirii sezonul 7 episodul 4 online 30 iunie 2023
Astazi seara la insula iubirii sezonul 7 episoddul 4 live si reluare 30 iunie 2023 insTelespectatorii vor fi martorii unui moment cu totul neaşteptat, când Iulian va spune „Solicit retragerea mea din emisiune!”. Tot diseară, rivalitatea dintre cele două cunoştinţe de la Insula Iubirii, Romeo şi Răzvan, va trece la un alt nivel.

S-au încălcat deja limite, s-au simţit înţepături de gelozie, iar prima dramă pe insulă pare pe punctul de a se dezlănţui. „Cât îi mai desparte de prima trădare?” e o întrebare pe care tot mai mulţi dintre parteneri încep să o contureze. Iar testul începe să fie din ce în ce mai greu.

Insula iubirii sezonul 7 episodul 4 de pe 30 iunie 2023

Primul bonfire a adus în prim plan primele emoţii intense, primele tensiuni, dar şi primele lacrimi pe Escape, locul în care fetele din cuplu au trăit prima ceremonie a focului şi primele momente de revelaţie despre relaţiile lor. Adevărul brutal şi necenzurat despre partenerii lor a adus deja tensiuni şi i-a dat Insulei puterea de a le oferi deja nişte răspunsuri.

Cel mai nou episod Insula Iubirii, difuzat în această seară, de la 20:30, la a1, aduce în prim plan prima noapte de foc pentru băieţi şi cel mai aşteptat şi deopotrivă temut moment de până acum: prima ceremonie a focului. Totodată, telespectatorii vor fi martorii celei mai dure îndoieli de până acum: după doar trei zile departe de partenera sa şi aproape de cele mai seducătoare ispite, Iulian va lua o decizie complet neaşteptată: „Solicit retragerea mea din emisiune!”. Care sunt motivele care l-au împins pe Iulian să facă o asemenea afirmaţie şi cum va impacta ea lucrurile pe cealaltă insulă, telespectatorii vor afla în cel mai nou episod Insula Iubirii, în această seară, de la 20:30, la a1. Mai jos puteti viziona in premiera un nou sezon al emisiunii insula iubirii sezonul 7 episodul 4 online 30 iunie 2023.

În ediția 4 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, concurenții s-au întâlnit cu Radu Vâlcan și au ieșit la iveală detalii interesante. Maria și Livia au avut un atac dur la adresa lui Iulian Clonț și acesta a avut o reacție neașteptată.

În ediția din 30 iunie 2023 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, concurenții s-au întâlnit cu Radu Vâlcan și au discutat despre cele întâmplate în seara de dinainte. A fost momentul în care Iulian Clonț a fost „atacat” de ispite.

Emisiunea insula iubirii sezonul 7 episodul 4 online 30 iunie 2023, poate fi vizionata mai jos

Radu Vâlcan a discutat cu cei prezenți despre cele întâmplate la petrecerea din seara precedentă, când Marius a pus mâna pe trupul ispitei Oana Monea într-un mod extrem de îndrăzneț. Va invitam sa vizionat chiar aici mai jos emisiunea insula iubirii sezonul 7 episodul 4 de pe 30 iunie 2023, integral…

Primul bonfire de la Insula Iubirii sezonul 7 a fost unul plin de surprize pentru concurente, dar mai ales pentru Bianca Giurcă. Aceasta s-a supărat rapid atunci când a văzut cât de repede s-a apropiat iubitul său, Marius Moise, de ispita Oana Monea.

Între timp, pe insula băieților, Marius Moise pare să se bucure din plin de compania ispitei Oana Monea. La un moment dat, acesta a făcut chiar un gest îndrăzneț, ce a luat pe toți prin surprindere. O simplă provocare la un joc s-a terminat cu o atângere pe posterior, lucru ce nu a fost ratat de camerele de filmat.BONFIRE INTEGRAL BAIETI EP 1! PE VeziAici.NET!