Insula Iubirii Sezonul 7 Episodul 5 de pe 6 Iulie 2023

insula iubirii sezonul 7 episodul 5 online 6 iulie 2023
Astazi seara, fanii emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 episodul 5 de pe 6 iulie 2023 au ocazia să vadă imagini exclusive când s-a aprins, în premieră, flacăra ispitei.

În sezonul 7 al emisiunii Insula Iubirii, Radu Vâlcan a dezvăluit faptul că va exista, în premieră, flacără ispitei. Aceasta se va aprinde ori de câte ori un concurent încalcă regulile stabilite de partener sau în momentul în care a decis să pună punct relației. Surpriza a fost mare atunci când gongul s-a auzit, chiar în ediția 5 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7. Descoperă mai sus imagini exclusive cu momentul în care s-a aprins flacăra ispitei.

Insula iubirii sezonul 7 episodul 5 de pe 6 iulie 2023

Pentru prima oară în istoria emisiunii Insula Iubirii s-a aprins flacăra ispitei, anunțând astfel că la vila băiețolor s-au întâmplat lucruri importante. Când au realizat ce se întâmplă, concurentele au uitat de petrecere și de cheful de distracție și s-au confruntat cu un val puternic de îngrijorar.

Panica s-a instalat imediat în vila concurentelor, care primesc lovitura când se aşteptau mai puţin. Pentru cine s-a aprins, telespectatorii vor putea afla urmărind ceremonia specială a focului din cadrul celui mai nou episod Insula Iubirii, difuzat în această seară, de la 20:30, la a1. Mai jos puteti viziona in premiera un nou sezon al emisiunii insula iubirii sezonul 7 episodul 5 online 6 iulie 2023.

Au fost zile şi nopţi intense pe Insula Iubirii, cu drame, surprize, gesturi extreme şi căderi nervoase. După ce au trecut cu toţii prin tensiunea primelor ceremonii ale focului, au realizat că pericolul e mult mai mare decât anticipaseră iniţial.

Claudia Florescu a avut o reacție acidă în fața camerelor în ediția 5 din sezonul 7 Insula IUbirii de pe 6 iulie 2023, după ultima petrecere de la vilă. Iubita lui Bogdan Cîrlan a răbufnit la masă cu ispita Daniel Mihai. Iată ce a spus despre celelalte concurente, fără reținere. Claudia Florescu s-a distrat pe cinste la petrecerea din vila fetelor, însă a avut o mulțime de nemulțumiri la adresa celorlalte concurente. Iubita lui Bogdan Cîrlan a folosit cuvinte dure în timp ce își descria colegele din sezonul 7 Insula Iubirii, în ediția 5 de pe 6 iulie 2023.

Emisiunea insula iubirii sezonul 7 episodul 5 online 6 iulie 2023, poate fi vizionat mai jos

În timp ce discuta cu ispita Daniel, aceasta a mărturisit că există prea mult ipocrizie din partea fetelor. De altfel, Claudia Florescu a mai susținut că Bianca Giurcă este extrem de reținută în ceea e privește interacțiunea cu ispitele masculine. În ediția 5 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 6 iulie 2023, Claudia Florescu și ispita Daniel Mihai au mers la un date de neuitat cu barca. Conversațiile dintre cei doi au decurs natural, iar curiozitățile nu au întârziat să apară. Va invitam sa vizionat chiar aici mai jos emisiunea insula iubirii sezonul 7 episodul 5 de pe 6 iulie 2023, integral…BONFIRE FETE INTEGRAL EP 2! VeziAici.NET!

CE S-A INTAMPLAT IN CASA BAIETILOR EP. 4 INTEGRAL! VeziAici.NET

CE S-A INTAMPLAT IN CASA FETELOR EP. 4 INTEGRAL! VeziAici.NET