iUmor Sezonul 14 – Episodul 7 – 25 Martie 2023

iUmor 2023 sezonul 14 episodul 7 integral

Cea mai nouă ediţie de audiţii iUmor sezonul 14 episodul 7 din 25 martie 2023, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la a1 îl aduce în faţa juriului pe comedianul Bogdan Drăcea, în calitate de invitat special.

Impresionat de numărul de stand-up al acestuia, Cheloo l-a lăudat, deși, la un moment dat, a părut de-a dreptul exasperat de momentul lui. Cum au reacţionat juraţii şi prezentatorii şi numele concurenților care vor intra în cursa pentru trofeul show-ului, telespectatorii le pot afla în cadrul ediției care va fi difuzată sâmbătă, 25 martie 2023, de la 20:00.

iUmor sezonul 14 episodul 7 online 25 martie 2023

Bogdan Drăcea a revenit pe scena iUmor în calitate de invitat special și a ales să își înceapă numărul de stand-up cu „o glumă acidă“ la adresa lui Cătălin Bordea și a lui Nelu Cortea. „Mă bucur să vă revăd! Mă bucur că v-ați angajat și voi băieți, Doamne ajută!“, a spus comediantul. Amuzat de replica lui, Cătălin Bordea a exclamat: „În sfârșit, tată!“, stârnind și mai mult hohotele de râs ale tuturor celor prezenți. Vezi emisiunea iumor sezonul 14 episodul 7 difuzata in 25 martie 2023.

Bogdan Drăcea a fost lăudat nu doar de jurații iUmor, ci și de prezentatori. „Băi, tati, ai zis vreo trei materiale într-un material“, Dan Badea, iar comediantul a răspuns printr-o glumă: „Așa sunt eu, pe repede. L-am dat repede, că mai am o emisiune acum, imediat“. „Drăcea este foarte tare și funcționează cumva pe niște reguli cunoscute mie. Să admitem că scriu cam în aceeași manieră versuri. Avem ceva în comun, are tot respectul meu, este foarte bun“, a mai mărturisit Cheloo.

Obișnuiți cu scena iUmor, Gigel Frone și Tudorel Popa au decis să apară împreună în fața celor patru jurați care sunt în căutarea celui mai amuzant concurent din iumor sezonul 14 episodul 7.

Cheloo a vrut să părăsească platoul, însă, a fost obligat cu ajutorul celebrului joker disputat de el și colegii săi înainte să înceapă ziua de filmare.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea s-au amuzat alături de colega lor de reacțiile pe care Cheloo le-a avut în timpul numărului muzical. „Eu am văzut jokerul acolo și l-am luat, am zis: «Îl folosesc!» Joker… care nu era al meu, dar nimeni nu s-a sesizat“, a mărturisit Delia la testimoniale.

O noua editie plina de râsete iumor sezonul 14 episodul 7 poate fi vazuta mai jos

În backstage, Dan Badea a fost și el cucerit de moment. „Un spectacol total!“, a spus prezentatorul.

Câte like-uri și-au adjudecat Gigel Frone și Tudorel Popa, care sunt numerele pregătite de ceilalți concurenți din cel mai nou episod iUmor și cine reușește să intre la votul publicului, telespectatorii pot afla astazi, de la ora 20:00. Vizionati mai jos un nou episod iumor sezonul 14 episodul 7 din 25 martie 2023.

PARTEA 1 – VARIANTA 1

PARTEA 1 – VARIANTA 1