iUmor Sezonul 14 Episodul 12 Online 30 Aprilie 2023

iUmor 2023 sezonul 14 episodul 12 integral
Concurenta Anna Senger a venit pe scena de la iUmor sezonul 14 episodul 12 online 30 aprilie 2023, într-o costumație de bătrânică, lăsându-i pe jurați extrem de nedumeriți cu privire la vârsta ei reală. Rămâi până la final să descoperi cum arăta de fapt cea care a jucat rolul bunicuței amorezate de Cătălin Bordea! La final, i s-a alăturat și soțul.

iUmor sezonul 14 episodul 12 online 30 aprilie 2023

Anna Senger a avut o abordare diferită pe scena audițiilor sezonului 14, iUmor și a ales să joace rolul unei bătrânice îndrăgostită lulea de Cătălin Bordea, personaj care i-a venit mănușă. Concurenta a oferit un material la superlativ, având atât talent muzical, cât și actoricesc. Vezi emisiunea iumor sezonul 14 episodul 12 difuzata in 30 aprilie 2023.

Întrebată dacă are habar că pe soția lui Cătălin Bordea o cheamă Livia, fiind diferență doar de o literă între numele personajului jucat de ea și partenera juratului, concurenta a oferit următorul răspuns savuros: „Nu! E doar confuz! Este Licia! Ăsta e numele soției lui!”

Concurentul în vârstă de 25 de ani a venit pe scena iUmor, sezonul 14, fiind primit cu ropote de aplauze. Tudor Abagiu a promis că va sta un minut pe scenă, timp în care va explica de ce crede el că trăim într-o simulare. Jurații au fost dezamăgiți de finalul abrupt al materialului său.

Teodor Abagiu nu este la prima încercare pe o scenă de comedie. El a fost concurent, în trecut, și la emisiunea Stand-up Revolution de la a1. În seara aceasta, el le-a pregătit juraților iUmor un număr care se vrea a fi captivant, rezumând, într-o notă ironică, observațiile sale despre lumea în care trăim.

O noua editie plina de râsete iumor sezonul 14 episodul 12 poate fi vazuta mai jos

Actrița a revenit pe scena iUmor, în sezonul cu numărul 14, abordând un personaj total diferit de cel cu care reușise să rămână în memoria lui Cheloo în urmă cu câteva sezoane. Hai să vezi ce replică savuroasă i-a dat juratul Deliei, atunci când aceasta l-a întrebat cum de și-o mai aduce aminte!

Isabela Iacupovici a fost recunoscută de către Cheloo încă de la primul pas pe scena iUmor: „M-am gândit ani de zile la dumneavoastră…”. Juratul și-a adus aminte de celebrul personaj Tanța, femeia de serviciu, care reușise, în anul 2018, să o aducă pe concurentă până în finala show-ului. Vizionati mai jos un nou episod iumor sezonul 14 episodul 12 din 30 aprilie 2023.

Cu clasicul monolog de senzație, Isabela a jucat, de această dată, rolul unei profesoare de yoga care și-a găsit alinarea tocmai în această formă de mișcare. Supărată foc pe bărbatul care îi dăduse speranțe și despre care aflase că are o soție acasă, personajul a venit să își spună necazul pe scena de umor, în timp ce le-a arătat juraților și câteva poziții clasice de yoga.


kepenk tamiri -
twitch viewer bots