iUmor Sezonul 14 – Episodul 10 – 16 Aprilie 2023

iUmor 2023 sezonul 14 episodul 10 integral
Trupa Generic a inceput seara la iumor sezonul 14 episodul 10 integral 16 aprilie 2023 cu un show așa cum nu s-a mai văzut până acum pe scena iUmor! Artiștii au realizat un spectacol muzical, pe care Delia l-a „savurat” din plin chiar în prima zi de Paște! Iată cum mai arată, în prezent, maestrul muzicii ușoare, dar și cine a reușit să câștige duelul „giganților”!

Dan Ciotoi și trupa Generic a fost o altă alegere inspirată a Magicianului Robert Tudor pentru Gala iUmor de Paște. Trupa de suflet a românilor s-a „duelat”, în „Bătălia giganților”, cu Taraful de la Vărbilău, un alt moment pregătit de către prezentatorii emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea.

iUmor sezonul 14 episodul 10 complet 16 aprilie 2023

Nici bine nu a intrat trupa Generic pe scena de comedie, că Delia s-a și ridicat în picioare să își miște șoldurile pe ritmurile celor mai cunoscute melodii de petrecere cântate de Dan Ciotoi. Vezi emisiunea iumor sezonul 14 episodul 10 difuzata in 16 aprilie 2023.

Alături de Magicianul Robert Tudor, dar și de „domnișoarele argintii” îmbrăcate în plasă, jurata și „impresarul” trupei din această seară, Magicianul Robert Tudor, au încins un dans ca de sărbătoare, chiar în prima zi de Paște!

Romică Țociu și Cornel Palade au pășit pe scena iUmor cu cele mai bune glume despre cum se desfășoară uneori masa tradițională de Paște sau despre prietenie şi au avut și replici despre Dorian Popa și Marcel Pavel.

În timpul numărului de umor, Romică Țociu a dezvăluit că formează un cuplu umoristic împreună cu Cornel Palade de 33 de ani. După ce au simulat o ceartă puternică, cei doi actori și-au făcut declarații de recunoștință în versuri. „Vreau să spun, deși, se vede – emoția mă sugrumă, că despărțirea de Cornel nu poate fi decât o glumă. Dincolo de faimă, de turnee, dincolo de orice bani, eu îl iubesc pe omul ăsta de vreo 33 de ani“, a declarat Romică Țociu, iar Cornel Palade a adăugat: „M-ai emoționat! Am fost un cuplu amuzant, dar am avut ceva de spus mereu.

O noua editie plina de râsete iumor sezonul 14 episodul 10 poate fi vazuta mai jos

Au fost momente bune, au fost momente când ne-a fost și greu. Dar dincolo de toate, vă jur că orice glumă ar putea să spună, el e perechea mea și tot ce am realizat a fost doar împreună“.

Terapiile prin comedie pregătite de invitați, însă, și momentele musicale de excepție, telespectatorii le pot urmări duminică, de la 20:00, în cadrul ediției speciale iUmor de Pasti. Vizionati mai jos un nou episod iumor sezonul 14 episodul 10 reluare 16 aprilie 2023.


kepenk tamiri -
twitch viewer bots