iUmor Sezonul 14 Episodul 13 de pe 7 Mai 2023

iUmor 2023 sezonul 14 episodul 13 integral
Concurentul a revenit pe scena iUmor sezonul 14 episodul 13 online 7 mai 2023, ca să facă „chestii și mai țăcănite”. „Mâna dreaptă a lui Fachiru” a făcut show cu cap și a demonstrat că poate ține un moment și fără cel care l-a consacrat pe scena iUmor: „Atenție! Nu faceți așa ceva acasă! Veniți aici să faceți!”

iUmor sezonul 14 episodul 13 online 7 mai 2023

Țăcăneală a fost prezent pe scena iUmor și în sezonul cu numărul 12, atunci când, în calitate de „cobai” a lui Fachiru, i-a fost scos un dinte. De această dată, Țăcăneală promite o „demonstrație de forță și precizie pe cap”. Vezi emisiunea iumor sezonul 14 episodul 13 difuzata in 7 mai 2023.

„Am venit să vă fac o demonstrație de forță și precizie pe cap.”, a spus Țăcăneală și nici bine nu a terminat, că a și lovit cu capul trei nuci aflate pe o masă adusă în platoul iUmor. În ciuda așteptărilor, greutatea capului său a reușit să le spargă pe toate.

Pe urmă, concurentul a trecut la ceva „mai periculos”. Astfel, a luat o scândură pe care a fixat-o între două mese, urmând să o spargă cu capul. Gestul nu s-a lăsat prea mult așteptat, iar încercarea concurentului a avut sorți de izbândă. Țăcăneală a mers și mai departe cu durerea și și-a spart un vas de lut de propriul cap. Deși greu de privit, mișcarea lui a fost primită cu aplauze.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea s-au amuzat alături de colega lor de reacțiile pe care Cheloo le-a avut în timpul numărului muzical. „Eu am văzut jokerul acolo și l-am luat, am zis: «Îl folosesc!» Joker… care nu era al meu, dar nimeni nu s-a sesizat“, a mărturisit Delia la testimoniale.

O noua editie plina de râsete iumor sezonul 14 episodul 13 poate fi vazuta mai jos

În backstage, Dan Badea a fost și el cucerit de moment. „Un spectacol total!“, a spus prezentatorul.

Câte like-uri și-au adjudecat Gigel Frone și Tudorel Popa, care sunt numerele pregătite de ceilalți concurenți din cel mai nou episod iUmor și cine reușește să intre la votul publicului, telespectatorii pot afla astazi, de la ora 20:00. Vizionati mai jos un nou episod iumor sezonul 14 episodul 13 din 7 mai 2023.


kepenk tamiri -
twitch viewer bots