iUmor Sezonul 14 Episodul 15 de pe 21 Mai 2023 – Finala

iUmor 2023 sezonul 14 episodul 15 integral
Din zeci de concurenți veniți la audițiile sezonului 14 iUmor episodul 15 de pe 21 mai 2023, în marea finală a show-ului de umor au ajuns 11! Fie că sunt singuri sau împreună cu ai lor colegi de trupă, fiecare așteaptă cu nerăbdare gala de decernare a mult râvnitului trofeu și, desigur, a premiului de 20.000 de Euro.

Ce momente s-au pregătit pentru ultima bătălie din acest sezon și cine sunt finaliștii care vor lua câte un like de la Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea și Cheloo pentru a putea intra la votul publicului, telespectatorii vor afla duminică, începând cu ora 20:00 pe a1.

iUmor sezonul 14 episodul 15 online 21 mai 2023

Finalistii acestui sezon sunt: Maria Grosu, Mihaela Pripici, Teodora Nedelcu, Elena Voineag, trupa Duo Olé, The Free Tenors, Paul Szabo, Dima Țui, trupa Pe Cap, Ionuț Țigănescu și Varză. Vezi emisiunea iumor sezonul 14 episodul 15 difuzata in 21 mai 2023.

După ce în audiții au adus un moment unic în istoria emisiunii de la Antena 1, pentru finala iUmor, Cezar Ouatu, Mihnea Niculescu și Andrei Duțu au cântat, în exclusivitate, prima lor piesă. Nu ai cum să ratezi așa ceva: „Un număr la care se plătește bilet fără nicio problemă!”

Absolut fantastici au fost și Cezar Ouatu, Mihnea Niculescu și Andrei Duțu, care formează prima trupă de stand-up comedy muzical din România: The Free Tenors. Cei trei și-au creat numărul din mai multe elemente, printre care: teatru în teatru, coregrafie, moment poetic, interacțiunea cu jurații iUmor și, desigur, cu oamenii din public.

În ziua finalei, cei trei tenori au cântat, în premieră, prima lor piesă. Ei au fost acompaniați cu chitara de Andi Bănică, despre care au dezvăluit că a compus melodia: „Mi-am prins cucul în fermoar”

Având onoarea de a fi cel mai „bătrân concurent”, dar și cel care are cea mai îndelungată istorie în emisiune, Varză a revenit cu o nouă poveste: „întotdeauna zic că e ultima finală”. Hai să descoperi dacă are șanse să câștige, dar și ce a zis despre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu!

O noua editie plina de râsete iumor sezonul 14 episodul 15 poate fi vazuta mai jos

După ce la audiții i-a transpus pe jurații iUmor în culisele unui spectacol, pentru marea finală, Varză i-a luat prin surprindere cu un material, scris de mâna lui, în care a vorbit despre cât de urât este, dar și despre cum a ajuns să se împace în viață cu acest neajuns. Delia i-a întors autoironia și l-a „lovit” cu o glumă atunci când se aștepta cel mai puțin!

În pași de dans, dar și cu darul de a povesti, Varză a venit pregătit cu un material plin de autoironii, în care a relatat despre o experiență pe care a avut-o pe vremea când lucra la Etno TV. Spre final, concurentul a păstrat și o glumă savuroasă la adresa dizabilității lui Silviu Prigoană. Vizionati mai jos un nou episod iumor sezonul 14 episodul 15 din 21 mai 2023.

După ce în etapa audițiilor a venit cu un musical despre vecinii gălăgioși din bloc, în marea finală iUmor, Maria Grosu ne-a vorbit despre cât de obositor e să fie faimoasă. Hai să descoperi dacă scena a fost pregătită pentru un asemenea moment: „Dacă alege piesa potrivită are șanse să câștige”.

Maria Grosu a revenit cu energia molipsitoare, dar și cu ținuta de femeie casnică sexy, pentru a-i impresiona pe jurații iUmor, dar și pe telespectatori cu un număr în care se plânge despre cât de copleșitor este pentru ea să fie celebră.