iUmor Sezonul 14 – Episodul 2 – 18 Februarie 2023

iUmor 2023 sezonul 14 reluare complet

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine cu cel de-al 14-lea sezon, începând din februarie, de la 20:00, la a1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. Terapia prin comedie, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcută de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor. Vezi mai jos emisiunea iUmor sezonul 14 episodul 2 complet 18 februarie 2023.

iUmor sezonul 14 episodul 2 reluare 18 februarie 2023

Actori de renume vor impersona nume celebre, care se vor arăta dornice să fie în cursa pentru fotoliul de la Palatul Cotroceni. Printre personajele care vor urca pe scena iUmor în cadrul rubricii „Dacă aș fi președinte“ se numără unul dintre jurații emisiunii, Dana Budeanu și Corneliu Vadim Tudor. Cine sunt actorii care au acceptat provocarea iUmor, telespectatorii vor descoperi în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la a1.

Cel mai urmărit show de umor revine din februarie pe micile ecrane, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, cu un nou sezon de comedie totală. Cel mai fresh cuplu de comedianti din România, Bordea şi Cortea vin să “trateze” juriul, prezentatorii, concurentii si publicul iUmor cu o doză masivă de umor, aşa cum o spune şi sloganul – terapie prin comedie. Vizioneaza mai jos noul sezon al emisiunii iUmor, iUmor sezonul 14 episodul 2 reluare din 18 februarie 2023.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii vor face deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor care vor urmări și vor vota prestațiile din cel mai nou sezon, începând din februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la a1.

Provocați să își imagineze următorul scenariu: „O zi, președintele României sau o viață, propria persoană?“, jurații au avut răspunsuri interesante. „Evident că o viață eu!“, a exclamat Delia. Pe de altă parte, juratul din dreapta vedetei a dat replici care au stârnit hohote de râs în platoul iUmor: „Nu, Nelu Cortea toată viața! Sau Delia… Pot să fiu Delia toată viața?!?“. În timp ce Cătălin Bordea a răspuns: „O viață eu, cum altfel?!?“, Cheloo a mărturisit: „De ce mi-aș dori răul?!? O zi, președinte, dar cu puteri depline!“.

Noul sezon al emisiunii iUmor sezonul 14 episodul 2 din 18 februarie 2023 online poate fi vizionata mai jos

Care este primul personaj care va apărea în cadrul rubricii „Dacă aș fi președinte“, cine sunt primii concurenți din noul sezon iUmor, dar și ce invitat surpriză va veni în fața juriului format din Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea și Cheloo, telespectatorii pot afla urmărind marea premieră a show-ului de umor, care va avea loc sâmbătă, februarie, începând cu ora 20:00, la a1. Vezi mai jos emisiunea iUmor sezonul 14 episodul 2 online 18 februarie 2023.