iUmor Sezonul 16 Episodul 3 Integral 3 Martie 2024

iumor sezonul 16 in reluare integral 2024

Vlad de la iumor sezonul 16 episodul 3 integral 3 martie 2024 lucrează la Cirque de Soleil și vine să uimească publicul din România cu numărul său de magie. Are o experiență de mai bine de 20 de ani, iar în această seară, mai are și un ajutor de nădejde. Vezi mai noul sezon din emisiunea iumor sezonul 16 episodul 3 de pe 3 martie 2024.

„Nu mă așteptam sub nicio formă. M-am ridicat de pe scaun”, spune uimit Cătălin Bordea. „A fost ceva incredibil. Am mai văzut numere de magie la emisiunea asta, e prima oară când mi se face pielea de găină.”

„Eu sunt un tip foarte deștept și chiar recunosc asta, dar chiar am rămas fără cuvinte”, spune Cosmin Natanticu. „Bravo!”

„Este foarte amuzant ceea ce s-a întâmplat. A avut din toate elementele și magie. Bravo!” le transmite Delia.

iUmor sezonul 16 episodul 3 de pe 3 martie 2024

Ansamblul Libelula este pus pe glume înainte de a urca pe scena iUmor. Cei patru domni aduc mai mult decât folclorul pe scena iUmor, ei aduc și voia bună, dansul și ironia.

„Au arătat că se poate face umor și pe dans și dacă-ți dai un pic interesul”, spune Cosmin Natanticu. „Ei sunt cunoscuți. Ei n-au nevoie de emisiunea asta.”

„A fost cea mai original număr, cel mai sportiv număr. Un număr de la care avem ce învăța”, susține Delia. „Am recunoscut doi foști mari profesioniști și doi amatori de carieră”, le spune Cheloo. „Vreau să vă felicit din suflet pentru că a fost un moment creativ, un moment original, un moment demn de iUmor”, spune Delia.

„Delia președinte!” strigă cei patru. „Uite-l pe Natanticu cum se descompune el”, spune Cheloo, după ce Cosmin a încercat să alerge pe recuzita folosită de Ansamblul Libelula.

Astfel, Ansamblul Libelula a primit trei like-uri, de la Delia, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, și un dislike, de la Cheloo. Va invitam sa vizionati alaturi de noi un nou sezon iumor sezonul 16 episodul 3 online 3 martie 2024.

Lumino Nexus a apărut la propriu pe scenă, lăsând cu gura deschisă juriul: „Am venit să vă salvez.” Astfel, Lumino Nexus a primit patru dislike-uri, de la Delia, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu și Cheloo.

David Wolf a intrat pe scena iUmor un pic deconcertat de faptul că a fost nevoit să se prezinte, acesta fiind „faimos” în lumea largă.

„E superman”, spune Cătălin Bordea la intrarea lui David în scenă. „Wow”, exclamă Cosmin Natanticu. Numărul pus în scenă de cei doi frați a stârnit hohote de râs. „Ăsta-s eu”, spune Cosmin Natanticu la una dintre schemele bărbaților. Juriul a râs, s-a speriat, a rămas mut de uimire și de încântare în doar câteva minute. La finalul numărului, Delia s-a ridicat să-i aplaude în picioare, iar Cătălin Bordea a fluierat de încântare. Și publicul s-a ridicat în picioare.

Premiera noului sezon al emisiunii iUmor sezonul 16 episodul 3 online 3 martie 2024 poate fi vizionat mai jos, in reluare

Alex Vartolomei a câștigat voturile doamnelor și domnișoarelor chiar dinainte de a-și începe numărul pe scena iUmor.

„Îmi place când aduci ceva în plus în numărul tău”, spune Delia, explicând ce a atras-o la numărul lui Alex. Concurentul l-a cucerit chiar și pe Cheloo. „Eu, de fapt, am venit să fac stand-up”, spune Alex, după intro-ul la chitară. „Mie-mi place super mult să citesc… broșuri.” „Sună a scuză”, intervine Cheloo, după una dintre glumele concurentului.

Numărul lui Alex a stârnit multe discuții în rândul celor din juriu. „Eu în trafic mă gândesc cum miroase la oameni în mașină”, spune Cătălin Bordea. „Nouă glume proaste, dar îmi place atitudinea”, îi transmite Cheloo.

„Lucrează și la text, ăsta nu-i un text bun”, adaugă și Cătălin Bordea. „Munciți un pic la chestiile astea. Câți ani ai? (…) Ai timp să treci peste dezamăgirea din seara asta.” Vezi mai jos integral iumor sezonul 16 episodul 3 online 3 martie 2024.