Jocul Cuvintelor – Sezonul 2 Episodul 83 – 9 Martie 2023

jocul cuvintelor sezonul 2 online emisiune completa reluare 2023 kanal d

După ce a demonstrat din plin ca românii au nevoie de emisiuni cu o componentă importantă de cultura generală, cel mai simplu de înteles quiz show din istoria televiziunii, “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, revine cu un nou sezon plin de provocari cu şi despre cuvinte, începand din 31 august. Telespectatorii vor putea să îşi reia obiceiul de a-şi testa inteligenţa, perspicacitatea şi viteza de reacţie de miercuri până vineri, de la ora 22:30.

Formatul original al emisiunii este unul internaţional, “Think”, şi a fost produs în Turcia. A fost difuzat în tări precum Polonia şi Slovenia, iar acum a venit rândul românilor să se bucure de un concurs foarte accesibil şi antrenant, pentru toată familia. Vezi aici pe site mai jos emisiunea jocul cuvintelor sezonul 2 episodul 83 prezentata de Dan Negru din 9 martie 2023.

Jocul cuvintelor sezonul 2 episodul 83 online din 9 martie 2023

Fiecare editie a emisiunii „Jocul cuvintelor” va aduce în “ring” concurenţi dornici să-şi testeze aptitudinile, să-şi înfrângă emoţiile şi, cel mai important, să ghicească acele cuvinte corecte, în urma definiţiilor oferite de Dan Negru. Fiecare dintre concurenţi va avea un timp limită la dispoziţie pentru a oferi soluţia, iar cuvintele identificate corect vor atrage importante premii în bani.

Atât concurenţii acestui quiz show, cât şi telespectatorii, din confortul din faţa micului ecran, se pot lansa în „Jocul cuvintelor”. Un vocabular exersat, proprietatea termenilor şi uşurinţa de a face conexiuni corecte sunt acele ingrediente care oferă oricui şansa găsirii cuvantului potrivit. Pentru că Dan Negru da definiţia, iar concurenţii găsesc soluţia!

Publicul a fost deja antrenat în aflarea numelui emisiunii, printr-o provocare lansată de Dan Negru atât pe micul ecran, cât şi în mediul online, pe pagina de Instagram @kanaldromania. Două definiţii i-au condus pe cei mai mulţi dintre urmăritorii Kanal D şi ai proprietăţilor oficiale ale staţiei către soluţia corectă, “Jocul cuvintelor”, aceştia aflând astfel numele show-ului atât de aşteptat. Vezi aici pe site mai jos emisiunea jocul cuvintelor sezonul 2 episodul 83 prezentata de Dan Negru din 9 martie 2023.

Jocul cuvintelor sezonul 2 episodul 83 reluare integral din 9 martie 2023 mai jos

“Aducerea în grila Kanal D a emisiunii e o decizie curajoasă pentru că jocurile care antreneaza mintea au cam fost neglijate de televiziuni. Noi nu doar că-i arătăm pe oamenii isteţi, dar îi şi premiem. Pentru o minte sănătoasă, vă recomand să consumaţi ”, a spus Dan Negru.

Kanal D a fost lider de piață, cu emisiunea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, statia TV înregistrând 16.2% puncte de rating și 17,16% cotă de piață, în rândul publicului de la orașe, pe targetul All Urban.

O medie de 700.000 de fani “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, din întreaga țară, au urmărit aseară, în fiecare minut al difuzării, emisiunea preferată, minutul de aur, înregistrat la 23:30, adunând peste 1,16 milioane de telespectatori (1.315.000) în fața micilor ecrane.
În această seară, la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, de la 22:30, noi provocări îi vor aștepta pe concurenții care vin în platoul emisiunii pentru a-și testa agilitatea minții si cunoștințele în materie de vocabular. Vezi aici pe site mai jos emisiunea jocul cuvintelor sezonul 2 episodul 83 prezentata de Dan Negru din 9 martie 2023.