Las Fierbinti – Sezonul 22 Episodul 7 – 22 Septembrie 2022

las fierbinti sezonul 2022 online complet pro tv

Bun venit pe site-ul nostru! Aici poti urmaro serialul las fierbinti, noul sezon, las fierbinti sezonul 22 episodul 7 din 22 septembrie 2022.

Cel mai urmărit serial din România, “Las Fierbinți”, revine în forță din această toamnă, cu noi episoade spumoase. Sezonul cu numărul 21 al acestui serial fenomen se anunță a fi de mare senzație. Miercuri, 7 septembrie, vom trece granițele satului Las Fierbinți. De două ori pe săptămână, miercuri și joi, ne vom delecta cu umorul, autoironia și situațiile absurde din cel de-al 21-lea sezon al acestui serial fenomen. Ce tradiție! Citeşte întreaga ştire: Când începe noul sezon “Las Fierbinți“. Anunțul oficial făcut de Pro TV Citeşte întreaga ştire: Când începe noul sezon “Las Fierbinți”. Anunțul oficial făcut de Pro. Vezi aici mai jos pe site serialul las fierbinti sezonul 22 episodul 7 din 22 septembrie 2022.

Am început anul 2022 într-o notă foarte puternică și suntem convinși că ceea ce le propunem telespectatorilor toamna aceasta ne va spori poziția de lider în piață. Am pregătit pentru publicul nostru mixul perfect care se va potrivi tuturor gusturilor și așteptărilor. PRO TV este mai mult decât un simplu post de televiziune, PRO TV este un stil de viață și ne place să credem că ceea ce facem atât pe ecran, cât și dincolo de el ne impactează pe toți ca societate. Acesta este motivul pentru care, la nivel de grup CME, am aderat recent la albert – asociația care reglementează sustenabilitatea mediului în audiovizual și film, și care are membri importanți din industrie precum Fremantle, ITV și Sky.

Sub această umbrelă, două dintre producțiile noastre: Clanul și Vocea României au primit certificarea albert, fiind astfel primele producții de televiziune din România recunoscute drept ”producții neutre din punct de vedere al emisiilor de dioxid de carbon”. Aceasta este o schimbare importantă în modul în care ne desfășurăm operațiunile și vom continua să promovăm acest tip de comportament în cadrul companiei noastre și în exterior – a declarat Aleksandras Cesnavicius. Vezi aici mai jos pe site serialul las fierbinti sezonul 22 episodul 7 din 22 septembrie 2022.

Anul acesta, pe 1 martie, s-au împlinit 10 ani de la lansarea primului episod al serialului filmat în micul sat din Muntenia, Fierbinți. “Las Fierbinți” a intrat rapid în inimile telespectatorilor, devenind la scurt timp după lansare cel mai urmărit serial de comedie din România.

Cele mai vizionate episoade ale comediei au fost cele realizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă – de 1 Decembrie și de Crăciun.
Citeşte întreaga ştire: Când începe noul sezon “Las Fierbinți”. Anunțul oficial făcut de Pro. Vezi aici mai jos pe site serialul las fierbinti sezonul 22 episodul 7 din 22 septembrie 2022.