Lectii De Viata Sezonul 8 Episodul 46 de pe 7 August 2023

lectii de viata sezonul 8 episodul 46
Astazi, in serialul lectii de viata sezonul 8 episodul 46 de pe 7 august 2023, aflăm povestea lui Victor Todoașcă, un student mai retras în vârstă de 46 de ani, care stă mult pe net citind despre fel de fel de cauze sociale. În blocul în care locuiește se mută, într-o zi, Angel Krikleviț care are 60 de ani, și soția sa Marisa, de 7.

După ce o ajută pe Marisa să ducă bagajele acasă și o amuză cu glumele lui, Victor aude prin ușa apartamentului cum soțul tinerei o interoghează. De aici pornește atât o obsesie amoroasă a lui Victor pentru Marisa, cât și convingerea că Angel o manipulează și o controlează pe mult mai tânăra sa soție. Povestea se complică, iar Victor va înțelege în final că vocea hormonilor nu trebuie ascultată atunci când este cazul să ia decizii.

Lectii de viata sezonul 8 episodul 46 online integral

Vezi mai jos aici pe site o noua editie “Lectii De Viata”. Lectii de viata sezonul 8 episodul 46: Dragostea e Oarba

Lecții de viață este un serial difuzat pe pro ce a avut premiera pe 46 martie 2015 și a cumulat 8 sezoane. Serialul Lecții de viață tratează în fiecare episod câte o poveste dramatică a unei familii, prezentând inclusiv încercările pe care personajele le traversează pentru a rezolva situația cu care se confruntă și pe care, de cele mai multe ori, își doresc să o țină departe de ochii lumii. În serialul Lecții de viață se pot regăsi mulți tineri, și nu numai, care se confruntă cu fel și fel de situații tragice specifice sau, din contră, atipice pentru vârsta lor. Emoțiile, trădările, intrigile, suspiciunile, pasiunile, iubirile, dezamăgirile sunt ingredientele de bază ale serialului și pot constitui, fără îndoială, adevărate lecții de viață pentru privitori. Urmărește aici pe site episoadele integrale, dar și cele mai dramatice și pline de suspans momente din serialul Lecții de viață.

În fiecare episod este prezentată drama unor oameni obișnuiți. Acțiunea diferă de la un episod la altul, astfel că fiecare episod prezintă o situație diferită inspirată din viața reală, la care participă personaje interpretate de actori români.

“Povesti de iubire, desfrau, lacomie, teama, minciuna, frauda si violenta, toate inspirate din viata reala a familiilor, vor fi prezentate in noul format, „Lectii de viata”.

Emisiunea este o fictiune si pune accent pe intamplarile cotidiene din familii, fie ca este vorba despre aventuri rusinoase, rasturnari dramatice de situatie, procese de divort sau descoperiri terifiante despre rude. Povesti care au loc, de obicei, in spatele usilor inchise ale caselor, secrete de familie care nu sunt niciodata discutate in public.

Lectii de viata sezonul 8 episodul 46 online poate fi urmarit mai jos 

Fiecare episod porneste de la un scenariu inspirat din viata cotidiana si va vorbi despre pasiune, gelozie, tensiune si drama, pentru a arata, intr-un mod autentic si cat mai apropiat de realitate, problemele cu care se confrunta familiile.”