Lectii De Viata Sezonul 8 Episodul 10 de pe 16 Iunie 2023

lectii de viata sezonul 8 episodul 10

Astazi, in serialul lectii de viata sezonul 8 episodul 10 de pe 16 iunie 2023, il cunoastem pe Cezar care este căsătorit cu Adela (38) și are o carieră de succes, însă consideră că viața sa este prea plictisitoare și își dorește mai mult. Râvnește după aventură și adrenalină, așa cum au parte personajele din romanele cu spionaj pe care le citește. Într-o zi, acesta dă peste un anunț pe internet în care sunt căutați bărbați capabili care vor să își servească țara pentru misiuni atractive și consideră că este prilejul perfect pentru a deveni un agent secret, așa cum și-a dorit.

Se prezintă la casting, însă acolo este băgat într-o dubă cu geamuri fumurii și dus într-o parcare pustie, unde este supus la mai multe probe, dictate pe telefon de către un necunoscut. În cele din urmă, apare și un bărbat, care îi pune întrebări personale, legate de familie și locul de muncă, după care îl duce într-o pădure și îi spune, ca ultimă proba, să găsească singur drumul spre casă.

Câteva zile mai târziu, Cezar, mâhnit pentru că a crezut că nu a trecut castingul, este sunat și anunțat că a fost acceptat și că va trebui să se întâlnească cu un ofițer de legătură în parc. Acolo, acesta îl întâlnește pe Sergiu Mironescu (42), care îi dezvăluie că firma de contabilitate la care lucrează este o agenție de spionaj străină, iar prima misiune, în calitate de agent secret, este să facă rost de documentele sensibile ale firmei. Însă lucrurile se complică și adevărul este altul.

Lectii de viata sezonul 8 episodul 10 online integral

Vezi mai jos aici pe site o noua editie “Lectii De Viata”. Lectii de viata sezonul 8 episodul 10: Spionul

Lecții de viață este un serial difuzat pe pro ce a avut premiera pe 30 martie 2015 și a cumulat 8 sezoane. Serialul Lecții de viață tratează în fiecare episod câte o poveste dramatică a unei familii, prezentând inclusiv încercările pe care personajele le traversează pentru a rezolva situația cu care se confruntă și pe care, de cele mai multe ori, își doresc să o țină departe de ochii lumii. În serialul Lecții de viață se pot regăsi mulți tineri, și nu numai, care se confruntă cu fel și fel de situații tragice specifice sau, din contră, atipice pentru vârsta lor. Emoțiile, trădările, intrigile, suspiciunile, pasiunile, iubirile, dezamăgirile sunt ingredientele de bază ale serialului și pot constitui, fără îndoială, adevărate lecții de viață pentru privitori. Urmărește aici pe site episoadele integrale, dar și cele mai dramatice și pline de suspans momente din serialul Lecții de viață.

Emisiunea este o fictiune si pune accent pe intamplarile cotidiene din familii, fie ca este vorba despre aventuri rusinoase, rasturnari dramatice de situatie, procese de divort sau descoperiri terifiante despre rude. Povesti care au loc, de obicei, in spatele usilor inchise ale caselor, secrete de familie care nu sunt niciodata discutate in public.

Lectii de viata sezonul 8 episodul 10 online poate fi urmarit mai jos 

Fiecare episod porneste de la un scenariu inspirat din viata cotidiana si va vorbi despre pasiune, gelozie, tensiune si drama, pentru a arata, intr-un mod autentic si cat mai apropiat de realitate, problemele cu care se confrunta familiile.”