Lectii De Viata Sezonul 8 Episodul 12 de pe 20 Iunie 2023

lectii de viata sezonul 8 episodul 12

În episodul de astăzi la lectii de viata sezonul 8 episodul 12 de pe 20 iunie 2023, aflăm povestea Dorinei, o tânără modestă care s-a mutat de la țară în București. Viața nu este ușoară în Capitală, dar într-o zi fata îl întâlnește pe Victor, un bărbat care se îndrăgostește de ea și care îi poate oferi o viață mai bună.

Bărbatul o mută într-un apartament, iar Dorina rămâne însărcinată. Cei doi sunt fericiți, însă Victor lipsește foarte mult de acasă din cauza serviciului.

Într-o zi copilul dispare, iar Dorina e disperată și vrea să sune la Poliție. Bărbatul apare cu copilul și îi spune că a fost cu el la plimbare și că a uitat s-o anunțe. Dar Victor nu este cine spune, iar Dorina va avea un șoc când va afla adevărul.

Bărbatul este căsătorit cu Paula, femeie cu care are și un băiețel foarte bolnav. Copilul are nevoie de un transplant de măduvă, iar Victor a pus la cale un plan perfid atunci când a lăsat-o însărcinată pe Dorina.

Lectii de viata sezonul 8 episodul 12 online integral

Vezi mai jos aici pe site o noua editie “Lectii De Viata”. Lectii de viata sezonul 8 episodul 12: Nu te las să mă folosești

Lecții de viață este un serial difuzat pe pro ce a avut premiera pe 30 martie 2015 și a cumulat 8 sezoane. Serialul Lecții de viață tratează în fiecare episod câte o poveste dramatică a unei familii, prezentând inclusiv încercările pe care personajele le traversează pentru a rezolva situația cu care se confruntă și pe care, de cele mai multe ori, își doresc să o țină departe de ochii lumii. În serialul Lecții de viață se pot regăsi mulți tineri, și nu numai, care se confruntă cu fel și fel de situații tragice specifice sau, din contră, atipice pentru vârsta lor. Emoțiile, trădările, intrigile, suspiciunile, pasiunile, iubirile, dezamăgirile sunt ingredientele de bază ale serialului și pot constitui, fără îndoială, adevărate lecții de viață pentru privitori. Urmărește aici pe site episoadele integrale, dar și cele mai dramatice și pline de suspans momente din serialul Lecții de viață.

În fiecare episod este prezentată drama unor oameni obișnuiți. Acțiunea diferă de la un episod la altul, astfel că fiecare episod prezintă o situație diferită inspirată din viața reală, la care participă personaje interpretate de actori români.

“Povesti de iubire, desfrau, lacomie, teama, minciuna, frauda si violenta, toate inspirate din viata reala a familiilor, vor fi prezentate in noul format, „Lectii de viata”.

Emisiunea este o fictiune si pune accent pe intamplarile cotidiene din familii, fie ca este vorba despre aventuri rusinoase, rasturnari dramatice de situatie, procese de divort sau descoperiri terifiante despre rude. Povesti care au loc, de obicei, in spatele usilor inchise ale caselor, secrete de familie care nu sunt niciodata discutate in public.

Lectii de viata sezonul 8 episodul 12 online poate fi urmarit mai jos 

Fiecare episod porneste de la un scenariu inspirat din viata cotidiana si va vorbi despre pasiune, gelozie, tensiune si drama, pentru a arata, intr-un mod autentic si cat mai apropiat de realitate, problemele cu care se confrunta familiile.”


error: Nu copiați de pe acest site!