Lectii De Viata Sezonul 8 Episodul 15 de pe 23 Iunie 2023

lectii de viata sezonul 8 episodul 15

În episodul de astăzi la lectii de viata sezonul 8 episodul 15 de pe 23 iunie 2023, aflăm povestea lui Rareș și a Marei. Cei doi sunt căsătoriți, se înțeleg foarte bine și au o firmă împreună. Viața lor capătă o turnură neașteptată după ce Rareș urcă băut la volan și face un accident în urma căruia un bărbat este rănit grav. Pentru a nu da socoteală la poliție, Rareș îi cumpără tăcerea soției celui accidentat și ajută rănitul cu bani pentru recuperare.

Doar că cineva începe să-l șantajeze și îi cere bani de mai multe ori. Rareș o bănuiește pe soția bărbatului accidentat și merge s-o confrunte. Doar că nu ea este femeia care îl șantajează.

Bărbatul merge la poliție, recunoaște fapta, iar oameni legii descoperă cine este șantajistul. Rareș va avea un șoc după ce polițiștii îi spun cine e persoana care încerca să-l stoarcă de bani…

Lectii de viata sezonul 8 episodul 15 online integral

Vezi mai jos aici pe site o noua editie “Lectii De Viata”. Lectii de viata sezonul 8 episodul 15: Accidentul din trecut

Lecții de viață este un serial difuzat pe pro ce a avut premiera pe 30 martie 2015 și a cumulat 8 sezoane. Serialul Lecții de viață tratează în fiecare episod câte o poveste dramatică a unei familii, prezentând inclusiv încercările pe care personajele le traversează pentru a rezolva situația cu care se confruntă și pe care, de cele mai multe ori, își doresc să o țină departe de ochii lumii. În serialul Lecții de viață se pot regăsi mulți tineri, și nu numai, care se confruntă cu fel și fel de situații tragice specifice sau, din contră, atipice pentru vârsta lor. Emoțiile, trădările, intrigile, suspiciunile, pasiunile, iubirile, dezamăgirile sunt ingredientele de bază ale serialului și pot constitui, fără îndoială, adevărate lecții de viață pentru privitori. Urmărește aici pe site episoadele integrale, dar și cele mai dramatice și pline de suspans momente din serialul Lecții de viață.

În fiecare episod este prezentată drama unor oameni obișnuiți. Acțiunea diferă de la un episod la altul, astfel că fiecare episod prezintă o situație diferită inspirată din viața reală, la care participă personaje interpretate de actori români.

“Povesti de iubire, desfrau, lacomie, teama, minciuna, frauda si violenta, toate inspirate din viata reala a familiilor, vor fi prezentate in noul format, „Lectii de viata”.

Emisiunea este o fictiune si pune accent pe intamplarile cotidiene din familii, fie ca este vorba despre aventuri rusinoase, rasturnari dramatice de situatie, procese de divort sau descoperiri terifiante despre rude. Povesti care au loc, de obicei, in spatele usilor inchise ale caselor, secrete de familie care nu sunt niciodata discutate in public.

Lectii de viata sezonul 8 episodul 15 online poate fi urmarit mai jos 

Fiecare episod porneste de la un scenariu inspirat din viata cotidiana si va vorbi despre pasiune, gelozie, tensiune si drama, pentru a arata, intr-un mod autentic si cat mai apropiat de realitate, problemele cu care se confrunta familiile.”