Lectii De Viata Sezonul 8 Episodul 17 Complet 27 Iunie 2023

lectii de viata sezonul 8 episodul 17

Serialul lectii de viata sezonul 7 episodul 17 complet 27 iunie 2023, aduce în centru povestea Ralucăi Cristea, o tânără de 23 de ani care se întoarce acasă la părinți, după doi ani petrecuți în Marea Britanie. Însă, odată revenită în țară, aceasta constată că lucrurile nu sunt atât de roz în familia sa. Tatăl ei, Remus (50) este ocupat tot timpul cu munca și bănuiește despre acesta că ar avea o aventură cu o colegă de muncă, mama sa, Eva (48) suferă de singurătate, iar fratele ei, Andrei (18 ani), este un rebel care mănâncă banii părinților și nu pare să îi pese de nimic.

Lucrurile se complică când la ușa casei lor apare un bebeluș, abandonat într-un cărucior. După ce Politia și Protecția Copilului se sesizează și iau copilul, Eva începe o ancheta proprie pentru a descoperi dacă apariția bebelușului este doar o întâmplare, sau cineva din propria sa familie l-a abandonat.

Lectii de viata sezonul 8 episodul 17 online integral

Vezi mai jos aici pe site o noua editie “Lectii De Viata”. Lectii de viata sezonul 8 episodul 17: Sânge din sângele meu

Lecții de viață este un serial difuzat pe pro ce a avut premiera pe 30 martie 2015 și a cumulat 8 sezoane. Serialul Lecții de viață tratează în fiecare episod câte o poveste dramatică a unei familii, prezentând inclusiv încercările pe care personajele le traversează pentru a rezolva situația cu care se confruntă și pe care, de cele mai multe ori, își doresc să o țină departe de ochii lumii. În serialul Lecții de viață se pot regăsi mulți tineri, și nu numai, care se confruntă cu fel și fel de situații tragice specifice sau, din contră, atipice pentru vârsta lor. Emoțiile, trădările, intrigile, suspiciunile, pasiunile, iubirile, dezamăgirile sunt ingredientele de bază ale serialului și pot constitui, fără îndoială, adevărate lecții de viață pentru privitori. Urmărește aici pe site episoadele integrale, dar și cele mai dramatice și pline de suspans momente din serialul Lecții de viață.

În fiecare episod este prezentată drama unor oameni obișnuiți. Acțiunea diferă de la un episod la altul, astfel că fiecare episod prezintă o situație diferită inspirată din viața reală, la care participă personaje interpretate de actori români.

“Povesti de iubire, desfrau, lacomie, teama, minciuna, frauda si violenta, toate inspirate din viata reala a familiilor, vor fi prezentate in noul format, „Lectii de viata”.

Emisiunea este o fictiune si pune accent pe intamplarile cotidiene din familii, fie ca este vorba despre aventuri rusinoase, rasturnari dramatice de situatie, procese de divort sau descoperiri terifiante despre rude. Povesti care au loc, de obicei, in spatele usilor inchise ale caselor, secrete de familie care nu sunt niciodata discutate in public.

Lectii de viata sezonul 8 episodul 17 online poate fi urmarit mai jos 

Fiecare episod porneste de la un scenariu inspirat din viata cotidiana si va vorbi despre pasiune, gelozie, tensiune si drama, pentru a arata, intr-un mod autentic si cat mai apropiat de realitate, problemele cu care se confrunta familiile.”