Lectii De Viata Sezonul 8 Episodul 22 Integral 4 Iulie 2023

lectii de viata sezonul 8 episodul 22

Astăzi aflăm povestea lui Robert (30) și Tiberiu Sorescu (32) in serialul lectii de viata sezonul 8 episodul 22 integral 4 iulie 2023, doi frați vitregi care au același tată. Relația dintre cei doi nu este una bună, iar meseriile lor se află la pol opuși, Robert este infractor, lucrează cu prietenul său Misu (30), pentru interlopul Sergiu Murgea (40, iar Tiberiu inspector de poliție.

Într-o zi, Tiberiu este răpit și dus într-o dubită, la al cărei volan se află chiar fratele său, Robert. Când acesta afla cine este persoana răpită, îl eliberează pe Tiberiu cu riscul vieții, făcându-l pe acesta să-i fie dator. Drept urmare, cei doi frați fac o înțelegere, Tiberiu va închide ochii în fața infracțiunilor fratelui său și îl va anunță de raziile poliției, înțelegere ce îl ajută pe Robert să preia controlul asupra traficului de droguri, lucrând independent de interlopul Sergiu.

Însă, lucrurile se complică când comisarul șef al politiei este nemulțumit de activitatea lui Tiberiu și creșterea traficului de droguri și îl pune să ia măsuri. Tiberiu încearcă să-l convingă pe fratele său să se liniștească o perioadă, însă acesta refuză și îi propune altă înțelegere – îl va da pe mâna poliției pe interlopul Sergiu și astfel seful sau vă fi mulțumit.

La interogatoriu, Sergiu încearcă să facă tot posibilul pentru a primi o pedeapsa mai redusa și accepta să coopereze cu politia. Acesta îi dezvăluie lui Tiberiu, fară a ști că este fratele lui Robert, că unuld intre polițiști are o înțelegere cu acesta, după ce Robert a înscenat răpirea sa și l-a făcut dator. Când află adevărul, Tiberiu devine mânios și își confruntă fratele.

Lectii de viata sezonul 8 episodul 22 online integral

Vezi mai jos aici pe site o noua editie “Lectii De Viata”. Lectii de viata sezonul 8 episodul 22: Dragostea e Oarba

Lecții de viață este un serial difuzat pe pro ce a avut premiera pe 30 martie 2015 și a cumulat 8 sezoane. Serialul Lecții de viață tratează în fiecare episod câte o poveste dramatică a unei familii, prezentând inclusiv încercările pe care personajele le traversează pentru a rezolva situația cu care se confruntă și pe care, de cele mai multe ori, își doresc să o țină departe de ochii lumii. În serialul Lecții de viață se pot regăsi mulți tineri, și nu numai, care se confruntă cu fel și fel de situații tragice specifice sau, din contră, atipice pentru vârsta lor. Emoțiile, trădările, intrigile, suspiciunile, pasiunile, iubirile, dezamăgirile sunt ingredientele de bază ale serialului și pot constitui, fără îndoială, adevărate lecții de viață pentru privitori. Urmărește aici pe site episoadele integrale, dar și cele mai dramatice și pline de suspans momente din serialul Lecții de viață.

Lectii de viata sezonul 8 episodul 22 online poate fi urmarit mai jos 

Fiecare episod porneste de la un scenariu inspirat din viata cotidiana si va vorbi despre pasiune, gelozie, tensiune si drama, pentru a arata, intr-un mod autentic si cat mai apropiat de realitate, problemele cu care se confrunta familiile.”