Lectii De Viata Sezonul 8 Episodul 24 Online 6 Iulie 2023

lectii de viata sezonul 8 episodul 24

Azi la lectii de viata sezonul 8 episodul 24 online 6 iulie 2023, aflăm povestea lui Marc, un băiat modest crescut de un tată care lucrează în construcții. Tânărul în vârstă de 22 de ani este student în ultimul an. La facultate îl cunoaște pe Vlad, un tânăr care provine dintr-o familie înstărită. Vrăjit de luxul în care trăiește Vlad, Marc visează să ducă o viață lipsită de griji întocmai ca prietenul său.

Tânărul se mută în casa lui Vlad, acolo unde devine un fel de om bun la toate. Marc își renegă tatăl și refuză să mai meargă acasă.

Când Vlad urcă beat la volan și face un accident de masină, mama lui îl convige pe Marc să spună ca el a condus. Băiatul acceptă și este remunerat cu o sumă de bani pe care o cheltuie rapid. La un moment dat, tatăl lui Marc se îmbolnăvește și încearcă să dea de fiul său. Bărbatul o găsește pe mama lui Vlad, dar femeia îi ascunde acest lucru lui Marc.

În cele din urmă, Marc află că tatăl lui e bolnav și are probleme cu banii. Tânărul apelează la familia lui Vlad, însă are parte de un șoc după ce aceștia îi pun câteva condiții.

Lectii de viata sezonul 8 episodul 24 online integral

Vezi mai jos aici pe site o noua editie “Lectii De Viata”. Lectii de viata sezonul 8 episodul 24: Dragostea e Oarba

Lecții de viață este un serial difuzat pe pro ce a avut premiera pe 30 martie 2015 și a cumulat 8 sezoane. Serialul Lecții de viață tratează în fiecare episod câte o poveste dramatică a unei familii, prezentând inclusiv încercările pe care personajele le traversează pentru a rezolva situația cu care se confruntă și pe care, de cele mai multe ori, își doresc să o țină departe de ochii lumii. În serialul Lecții de viață se pot regăsi mulți tineri, și nu numai, care se confruntă cu fel și fel de situații tragice specifice sau, din contră, atipice pentru vârsta lor. Emoțiile, trădările, intrigile, suspiciunile, pasiunile, iubirile, dezamăgirile sunt ingredientele de bază ale serialului și pot constitui, fără îndoială, adevărate lecții de viață pentru privitori. Urmărește aici pe site episoadele integrale, dar și cele mai dramatice și pline de suspans momente din serialul Lecții de viață.

Emisiunea este o fictiune si pune accent pe intamplarile cotidiene din familii, fie ca este vorba despre aventuri rusinoase, rasturnari dramatice de situatie, procese de divort sau descoperiri terifiante despre rude. Povesti care au loc, de obicei, in spatele usilor inchise ale caselor, secrete de familie care nu sunt niciodata discutate in public.

Lectii de viata sezonul 8 episodul 24 online poate fi urmarit mai jos 

Fiecare episod porneste de la un scenariu inspirat din viata cotidiana si va vorbi despre pasiune, gelozie, tensiune si drama, pentru a arata, intr-un mod autentic si cat mai apropiat de realitate, problemele cu care se confrunta familiile.”