Lectii De Viata Sezonul 8 Episodul 29 de pe 13 Iulie 2023

lectii de viata sezonul 8 episodul 29

În episodul de astăzi la lectii de viata sezonul 8 episodul 29 de pe 13 iulie 2023 aflăm povestea lui Vlad Lurcada (31 de ani), un tânăr grafician care se îndrăgostește de Ilona (28 de ani).

Relația dintre cei doi evoluează rapid, iar la scurt timp Ilona îi propune tânărului să se mute împreună, într-un apartament găsit chiar de ea. Locuința este drăguță, iar chiria mică, singurul lucru ciudat fiind vecinele de deasupra, o femeie Sibila și fiica ei Beatrice, care practică un stil de Yoga diferit și adesea recită versuri ciudate.

Într-o zi, Mircea, Ilona și Vlad, cel mai bun prieten al lui Mircea, sunt invitați de către cele două vecine la o sesiune de yoga, însă sunt întrerupți de Nea Pricopiu, un vecin sărit de pe fix, care o acuză pe Sibila că ar fi implicată în dispariția pisicii sale și că ar face practici necurate.

După acest episod, Mircea rămâne treaz toată noaptea din cauza unor dureri de stomac, iar a doua zi, iubita lui, Ilona, îi cere un remediu Sibilei, care îi dă o pungă cu plante medicinale, pentru a face ceai. După ce începe să bea cate un ceai în fiecare zi, Mircea se simte mult mai bine și chiar îi crește și apetitul sexual.

Însă, într-o zi, Mircea scapă punga cu plante pe jos și merge la Plafar pentru a-i cere vânzătoarei o pungă cu aceleași plante medicinale, explicându-i că are dureri stomacale. Acolo află că acele ceaiuri băute de el sunt pentru potență sexuală și nu arsuri de stomac.

Nedumerit de cele întâmplate, Mircea încearcă să amplaseze camere pentru a afla ce pun la cale Sibila și fiica ei și îi poveste Ilonei totul. Brusc, se simte rău și leșină.

Lectii de viata sezonul 8 episodul 29 online integral

Vezi mai jos aici pe site o noua editie “Lectii De Viata”. Lectii de viata sezonul 8 episodul 29: Fetele Sibiliei

Lecții de viață este un serial difuzat pe pro ce a avut premiera pe 30 martie 2015 și a cumulat 8 sezoane. Serialul Lecții de viață tratează în fiecare episod câte o poveste dramatică a unei familii, prezentând inclusiv încercările pe care personajele le traversează pentru a rezolva situația cu care se confruntă și pe care, de cele mai multe ori, își doresc să o țină departe de ochii lumii. În serialul Lecții de viață se pot regăsi mulți tineri, și nu numai, care se confruntă cu fel și fel de situații tragice specifice sau, din contră, atipice pentru vârsta lor. Emoțiile, trădările, intrigile, suspiciunile, pasiunile, iubirile, dezamăgirile sunt ingredientele de bază ale serialului și pot constitui, fără îndoială, adevărate lecții de viață pentru privitori. Urmărește aici pe site episoadele integrale, dar și cele mai dramatice și pline de suspans momente din serialul Lecții de viață.

Lectii de viata sezonul 8 episodul 29 online poate fi urmarit mai jos 

Fiecare episod porneste de la un scenariu inspirat din viata cotidiana si va vorbi despre pasiune, gelozie, tensiune si drama, pentru a arata, intr-un mod autentic si cat mai apropiat de realitate, problemele cu care se confrunta familiile.”

error: Nu copiați de pe acest site!