Lectii De Viata Sezonul 8 Episodul 35 Reluare 21 Iulie 2023

lectii de viata sezonul 8 episodul 35
În serialul lectii de viata sezonul 8 episodul 35 reluare 21 iulie 2023, vizionam povestea lui Emilian Sorlean, un tânăr psihoterapeut aflat la început drum. El o cunoaște Corina Iordan într-un bar și are o aventură cu ea, însă a doua zi afla că este căsătorită și că trece printr-o perioada dificilă cu soțul ei, împreună cu care a decis ca ambii să se întâlnească și cu alți oameni.

Ascultându-i povestea, Emilian realizează că soțul Corinei, Dan, este de fapt un pacient de-ai lui, care a venit la terapie fără știrea soției. Colac peste pupăză, se trezește și cu Corina la cabinet, care îi cere servicii de terapie din cauza gândurilor de vinovăție care nu îi dau pace, știind că și-a înșelat soțul.

Deoarece etica nu îi permite, Emilian o direcționează pe Corina spre alt coleg de-ai săi, însă aceasta este nemulțumită de abordarea lui și îl roagă pe Emilian să o consilieze. Acesta cedează în cele din urmă și, într-o zi, dintr-o greseală făcută de asistenta sa, programarea Corinei se suprapune peste cea a soțului ei.

Lectii de viata sezonul 8 episodul 35 online integral

Vezi mai jos aici pe site o noua editie “Lectii De Viata”. Lectii de viata sezonul 8 episodul 35: Terapie de cuplu

Lecții de viață este un serial difuzat pe pro ce a avut premiera pe 35 martie 2015 și a cumulat 8 sezoane. Serialul Lecții de viață tratează în fiecare episod câte o poveste dramatică a unei familii, prezentând inclusiv încercările pe care personajele le traversează pentru a rezolva situația cu care se confruntă și pe care, de cele mai multe ori, își doresc să o țină departe de ochii lumii. În serialul Lecții de viață se pot regăsi mulți tineri, și nu numai, care se confruntă cu fel și fel de situații tragice specifice sau, din contră, atipice pentru vârsta lor. Emoțiile, trădările, intrigile, suspiciunile, pasiunile, iubirile, dezamăgirile sunt ingredientele de bază ale serialului și pot constitui, fără îndoială, adevărate lecții de viață pentru privitori. Urmărește aici pe site episoadele integrale, dar și cele mai dramatice și pline de suspans momente din serialul Lecții de viață.

În fiecare episod este prezentată drama unor oameni obișnuiți. Acțiunea diferă de la un episod la altul, astfel că fiecare episod prezintă o situație diferită inspirată din viața reală, la care participă personaje interpretate de actori români.

“Povesti de iubire, desfrau, lacomie, teama, minciuna, frauda si violenta, toate inspirate din viata reala a familiilor, vor fi prezentate in noul format, „Lectii de viata”.

Emisiunea este o fictiune si pune accent pe intamplarile cotidiene din familii, fie ca este vorba despre aventuri rusinoase, rasturnari dramatice de situatie, procese de divort sau descoperiri terifiante despre rude. Povesti care au loc, de obicei, in spatele usilor inchise ale caselor, secrete de familie care nu sunt niciodata discutate in public.

Lectii de viata sezonul 8 episodul 35 online poate fi urmarit mai jos 

Fiecare episod porneste de la un scenariu inspirat din viata cotidiana si va vorbi despre pasiune, gelozie, tensiune si drama, pentru a arata, intr-un mod autentic si cat mai apropiat de realitate, problemele cu care se confrunta familiile.”


error: Nu copiați de pe acest site!