Lectii De Viata Sezonul 8 Episodul 37 Complet 25 Iulie 2023

lectii de viata sezonul 8 episodul 37
In episodul 37 sezonul 8 lectii de viata complet 25 iulie 2023, Remus este băiatul mamei, pasărea din colivia lui madam Mioara. Femeie de afaceri de succes, Mioara își tratează fiul ca pe angajații ei. Mai mult, femeia de 56 de ani pretinde ca băiatul să-i fie majordom și servitor.

Madam Mioara suferă un șoc când află că băiatul mamei s-a căsătorit cu o tânără de 22 de ani, fără să-i spună. Foc și pară fiindcă pasărea nu mai e în colivia ei, mama posesivă va face orice să-i despartă pe cei doi, pentru a-și recupera băiatul. Și odată cu el și majordomul.

Lectii de viata sezonul 8 episodul 37 online integral

Vezi mai jos aici pe site o noua editie “Lectii De Viata”. Lectii de viata sezonul 8 episodul 37: Soacră contra noră

Lecții de viață este un serial difuzat pe pro ce a avut premiera pe 37 martie 2015 și a cumulat 8 sezoane. Serialul Lecții de viață tratează în fiecare episod câte o poveste dramatică a unei familii, prezentând inclusiv încercările pe care personajele le traversează pentru a rezolva situația cu care se confruntă și pe care, de cele mai multe ori, își doresc să o țină departe de ochii lumii. În serialul Lecții de viață se pot regăsi mulți tineri, și nu numai, care se confruntă cu fel și fel de situații tragice specifice sau, din contră, atipice pentru vârsta lor. Emoțiile, trădările, intrigile, suspiciunile, pasiunile, iubirile, dezamăgirile sunt ingredientele de bază ale serialului și pot constitui, fără îndoială, adevărate lecții de viață pentru privitori. Urmărește aici pe site episoadele integrale, dar și cele mai dramatice și pline de suspans momente din serialul Lecții de viață.

În fiecare episod este prezentată drama unor oameni obișnuiți. Acțiunea diferă de la un episod la altul, astfel că fiecare episod prezintă o situație diferită inspirată din viața reală, la care participă personaje interpretate de actori români.

“Povesti de iubire, desfrau, lacomie, teama, minciuna, frauda si violenta, toate inspirate din viata reala a familiilor, vor fi prezentate in noul format, „Lectii de viata”.

Emisiunea este o fictiune si pune accent pe intamplarile cotidiene din familii, fie ca este vorba despre aventuri rusinoase, rasturnari dramatice de situatie, procese de divort sau descoperiri terifiante despre rude. Povesti care au loc, de obicei, in spatele usilor inchise ale caselor, secrete de familie care nu sunt niciodata discutate in public.

Lectii de viata sezonul 8 episodul 37 online poate fi urmarit mai jos 

Fiecare episod porneste de la un scenariu inspirat din viata cotidiana si va vorbi despre pasiune, gelozie, tensiune si drama, pentru a arata, intr-un mod autentic si cat mai apropiat de realitate, problemele cu care se confrunta familiile.”