Lia – Sotia Sotului Meu Sezonul 1 Episodul 16 – 27 Aprilie

lia sotia sotului meu online serial nou romanesc 2023 complet reluare
Obsesia lui Alice pentru Petru a atins cote alarmante in Lia sotia sotului meu sezonul 1 episodul 16 din 27 aprilie 2023, făcând-o pe aceasta să ia câteva decizii critice pentru protagoniștii serialului. Văzând că nici ultimul său plan disperat nu a dat roade, Alice plănuiește să o omoare pe Lia!

Episodul 16 începe cu încercarea Liei de a-și lipi la loc jurnalul, după ce a fost distrus de către Alice. După ce a citit totul, aceasta este acum sigură de relația dintre Petru și Lia și a amenințat că se va răzbuna.

Lia – Sotia Sotului Meu sezonul 1 episodul 16 integral 27 aprilie 2023

„Știe tot! Alice a citit ce am scris..Crede că am avut o aventură”, i-a spus Lia lui Petru, îngrijorată. Petru a asigurat-o că nu are de ce să se teamă, explicând că va rezolva el situația, cât mai rapid. „Nu mai vreau să trăim în minciună”, i-a spus el. Vezi mai jos serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 16 reluare 27 aprilie 2023.

De cealaltă parte, Gabi bănuiește că Pavel și Dana se văd din nou, astfel că le-a rugat pe Moni și Toni să îi „raporteze” tot ceea ce văd între cei doi, la circuit. Așa cum i-a promis Liei, Petru a încercat să vorbească cu Otilia despre întreaga situație care le-a dat bătăi de cap de luni întregi, dorindu-și să îi spună tot adevărul lui Alice. „Alice știe de mine și de Lia. (..) Dar nu știe de căsătorie”, i-a spus el Otiliei, iar ea a părut surprinsă. „M-am săturat să mint. Cred că o să avem discuția aia”, i-a mai spus Petru.

Otilia și-a amintit rapid că vorbise mai devreme cu Alice, fiind surprinsă de comportamentul ei. În timpul unei crize de nervi, Alice i s-a confesat mamei sale: „Eu să fac absolut orice să îl țin pe Petru lângă mine. Și când zic orice..ORICE! Să nu zici că nu te-am avertizat”.

Lia le-a dezvăluit și unchiului și mătușii ei că Alice a aflat despre relația dintre ea și Petru, punându-i pe aceștia în gardă. „Nu știu ce o să facă..”, a spus Lia. Vezi mai jos serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 16 complet 27 aprilie 2023.

Lia – Sotia Sotului Meu sezonul 1 episodul 16 online 27 aprilie 2023 poate fi vizionat mai jos

Atunci când a mers să îl ia pe Robi de la școală, Sorin a aflat de la Melinda, învățătoarea lui, că micuțul a plecat deja. „S-a suit într-o mașină..credeam că e un șofer de la voi”, i-a spus Melinda. „Eu eram șoferul”, a explicat Sorin, îngrijorat. Ajuns la vilă, informația a creat panică generală. „Cum adică a dispărut Robi?”, a întrebat Petru. Vestea a ajuns rapid și la urechile Liei, care a venit degrabă la Petru.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre acest serial in sectiunea de mai jos. Vezi mai jos serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 16 integral 27 aprilie 2023.

Salvati acest site VeziAici.NET si reveniti aici in fiecare joi seara.!