Lia Sotia Sotului Meu Sezon 1 Episodul 21 de pe 1 Iunie 2023

lia sotia sotului meu online serial nou romanesc 2023 complet reluare
În serialul Lia: Sotia sotului meu sezonul 1 episodul 21 de pe 1 iunie 2023, intriga se adâncește și mai tare, chiar în momentul în care situația părea că își găsește rezolvarea. Protagoniștii sunt împinși din nou către situații limită, iar o explozie subită schimbă din nou traseul poveștii. Iată ce s-a întâmplat!

Episodul 21 Lia: Sotia sotului meu începe pe fondul unei îngrijorări generale. În episoadele precedente, Alice a leșinat după ce a aflat că Lia și Petru sunt căsătoriți, iar telespectatorii au aflat că aceasta a ajuns la spital. Starea sa nu este deloc una bună, iar Otilia a fost nelipsită de lângă patul său.

Lia – Sotia Sotului Meu sezonul 1 episodul 21 integral 1 iunie 2023

Totodată, Petru este dispărut, fiind răpit și torturat de clanul Rocca. Nimeni nu știe ce planuri are Giani cu Petru, care a fost lăsat să atârne în gol, legat de mâini de o macara. „Șefu, ăsta n-a murit, zi-mi ce îi fac”, a spus omul lui Giani. „Lasă-l să se chinuie”, a răspuns Giani. Petru a amenințat că va scăpa și îi va ucide pe toți.

Speriată, Lia a vizitat-o pe Maria. Își face griji și pentru Petru, dar și pentru Alice. „N-am vrut să fac rău nimănui”, a spus ea plângând, plină de regrete că i-a zis adevărul lui Alice. La masa în familie, Gabi a recunoscut că se bucură că s-a aflat secretul mariajului dintre Lia și Petru. „Nu mai sunt secrete în casă acum..”, a spus ea, neștiind că Pavel a aflat despre sarcina Danei.

Emma l-a judecat pe acesta că încă nu s-a interesat de starea Danei, însă Pavel i-a spus surorii lui că el nu poate avea copii, astfel că nu este copilul lui. Pavel a fost mințit de către Gabi, care a mituit un doctor să falsifice analizele pentru a-și salva căsnicia, dând vina pe Pavel pentru faptul că ei nu au un copil, când de fapt problema este la ea.

Mira este în continuare sechestrată de clanul Rocca, însă Gianni le-a dat mesaj tuturor cunoscuților săi, de pe mobilul ei, că ar fi scăpat, însă că nu este pregătită să vorbească sau să se vadă cu nimeni. El Capitan și-a dat însă rapid seama de situație, iar Carla încă îi ajută cu informații din interior. Între timp, Giani și Tavi se pregătesc să se ocupe de transportul de droguri, iar între cei doi apar mici tensiuni, pentru „putere”. Vezi mai jos serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 21 complet 1 iunie 2023.

Lia – Sotia Sotului Meu sezonul 1 episodul 21 online 1 iunie 2023 poate fi vizionat mai jos

Robi a rămas pentru moment fără ambii părinți, iar Lia a încercat să îi fie alături. „Eu te iubesc mult, poți să ai încredere în mine”, i-a spus ea.

Mai multe, in reluarea episodului mai jos, nu ezitati sa va lasati parerea despre acest serial in sectiunea de mai jos. Vezi mai jos serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 21 integral 1 iunie 2023.