Lia: Sotia Sotului Meu Sezon 1 Episodul 18 de pe 11 Mai 2023

lia sotia sotului meu online serial nou romanesc 2023 complet reluare
Deși a intenționat să se mute în casa cumpărată de Petru la Lia: sotia sotului meu sezonul 1 episodul 18 online 11 mai 2023, Lia pare că a dat înapoi. „Nu pot să stau acolo..”, i-a spus ea Danei, mutându-se înapoi cu ea în cameră. Petru a încercat să își dea seama de ce este Lia distantă cu el. „Ai zis la bine și la rău. Și acum uite, mi-e rău. Și nu ești lângă mine”, i-a spus el Liei. „Copilul tău și al lui Alice lipsește. Du-te să fii cu ea..”, a replicat Lia. În casă, între Andi și Otilia situația e din nou tensionată. Acesta și-a acuzat mama că i-a manipulat pe el și pe Alice, când erau mici, să își urască tatăl, interzicându-le să îl viziteze.

Danei i s-a făcut rău dintr-o dată și a vomitat. Abia acum au pus cu toții totul cap la cap: Nu Lia este însărcinată, ci Dana! După ce a revenit de la baie, Dana s-a lovit de o situație neașteptată: toți cei care au băut din ceai au leșinat, găsindu-i pe părinții ei, pe Lia și pe Sorin, pe jos! „Ajutorrr”, a strigat ea, iar Petru a venit degrabă. Spre finalul episodului, acesta stătea neputincios lângă Lia, care era prăbușită la pământ și nu se trezea. La circuit, Pavel i-a surprins pe Andi și Mira după ce s-a oferit să se implice în planul lor.

Lia – Sotia Sotului Meu sezonul 1 episodul 18 integral 11 mai 2023

Alice i-a dezvăluit Otiliei tot ce a aflat, despre faptul că Lia se va muta într-o locuință cumpărată de Petru. „Tot o să mă înșele. Și pasul următor e să mi-l ia pe Robert”, i-a spus Alice mamei ei. Răzvan i-a făcut o vizită Otiliei, dându-și seama de pericolul situației. „Alice nu e bine. Mi-a cerut să o ajut să o omoare pe Lia. Era serioasă”, a avertizat-o el. În tot acest timp, Alice a mers în camera lui Robi și i-a spus că Lia este motivul pentru care ea și Petru se ceartă și i-a promis că acest lucru va lua sfârșit definitiv. Vezi mai jos serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 18 reluare 11 mai 2023.

Petru a confruntat-o pe Alice pentru că i-a cumpărat lui Robi o pușcă. „L-ai pus să tragă în Lia, te folosești de un copil”, i-a strigat el lui Alice. Între timp, auzind țipetele, Robi a apărut și el, fără să scape de mustrarea tatălui său. „Nu mai țipa la copil!”, i-a strigat Alice. Situația a devenit și mai tensionată, după ce poliția a venit să îl aresteze. „Sunteți arestat pentru uciderea lui Bogdan Pascu, zis Bobiță”, i-au explicat oamenii legii. Petru a fost încătușat și dus la secție, sub privirile lui Robi și ale lui Alice. Mașina de poliție a trecut chiar pe lângă Lia. „Nu e vinovat!”, a strigat ea.

Lia – Sotia Sotului Meu sezonul 1 episodul 18 online 11 mai 2023 poate fi vizionat mai jos

Nu ezitati sa va lasati parerea despre acest serial in sectiunea de mai jos. Vezi mai jos serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 18 integral 11 mai 2023.