Lia: Sotia Sotului Meu Sezonul 1 Episodul 20 – 25 Mai 2023

lia sotia sotului meu online serial nou romanesc 2023 complet reluare
In seara aceasta in serialul Lia sotia sotului meu sezonul 1 episodul 20 de pe 25 mai 2023, aduc noi note dramatice în povestea deja tumultuoasă a protagoniștilor. După ce Lia a fost răpită de Alice, situația ia o turnură neașteptată, iar aceasta din urmă află, într-un final, că Petru este căsătorit cu Lia! Problemele lui Petru abia încep însă, acesta fiind sechestrat și legat într-un loc periculos. Iată ce s-a întâmplat!

În primele secvențe ale episodului 20, după ce Alice a luat-o pe Lia captivă, sub amenințarea pistolului, aceasta din urmă se lupta să iasă din mașina în care a fost închisă.

Lia – Sotia Sotului Meu sezonul 1 episodul 20 integral 25 mai 2023

Între timp, Petru era măcinat de îngrijorare, cunoscând latura impulsivă a lui Alice. Acesta a încercat să afle de la Otilia unde ar fi putut să o ducă Alice pe Lia. „Nu știu!”, a insistat Otilia. „Jur că dacă îi face ceva…”, a zis el. „A încercat sau nu să o otrăvească pe Lia?”, a continuat Petru, însă Otilia nu și-a putut da fiica în vileag. Vezi mai jos serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 20 reluare 25 mai 2023.

Mira s-a trezit legată de mâini, într-un loc necunoscut, după ce a fost răpită de clanul Rocca. Acolo, a fost preluată de Giani, care a luat-o prin surprindere cu comportamentul lui. Acesta i-a propus să lucreze pentru el. La vilă, Petru a încercat să afle de la Răzvan planul lui Alice, însă și acesta era la fel de în ceață. „A luat-o razna”, a zis Petru.

În casă, după ce aflat că Dana este însărcinată cu Pavel, Gabi nu mai știa cum să facă față situației, având în vedere că ea l-a mințit pe acesta că el nu poate avea copii. Pavel și-a dat seama că este supărată, însă el nu cunoștea încă motivul real. Între timp, Dana se gândea la ce scandal urmează, când se va afla vestea sarcinii ei cu Pavel. „De ce a trebuit să îi spui?”, i-a spus ea tatălui ei.

Alice a dus-o pe Lia la casa în care Petru a crescut. „Petru mă iubea, m-a iubit din prima clipă”, i-a spus Alice. „Poate a fost o simplă prietenie. Te minți singură. Nu te-a iubit niciodată așa cum își imaginezi tu”, a replicat Lia, iar Alice s-a enervat din nou. Aceasta a încercat să o emoționeze pe Lia cu povestea de dragoste dintre ea și Petru, cei doi cunoscându-se de mici. Vezi mai jos serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 20 complet 25 mai 2023.

Lia – Sotia Sotului Meu sezonul 1 episodul 20 online 25 mai 2023 poate fi vizionat mai jos

Gabi a încercat să îi ofere bani Danei pentru a o convinge să plece departe, însă ea a refuzat categoric. Văzând că planul nu a mers, Gabi i-a luat telefonul lui Pavel și s-a dat drept acesta, zicându-i Danei să scape de copil!

Nu ezitati sa va lasati parerea despre acest serial in sectiunea de mai jos. Vezi mai jos serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 20 integral 25 mai 2023.