Lia: Sotia Sotului Meu Sezon 1 Episodul 17 Online 4 Mai 2023

lia sotia sotului meu online serial nou romanesc 2023 complet reluare

În Lia sotia sotului meu sezonul 1 episodul 17 online 4 mai 2023, intriga atinge punctul culminant cu intrarea lui Petru la închisoare, fiind acuzat de omor. Noi probleme și tensiuni apar din nou între Lia și Alice, care e hotărâtă să comită o crimă pasională. Spre finalul episodului 33, Lia s-a prăbușit pe jos, după ce s-a aflat în vizorul unei puști. Iată ce s-a întâmplat!

Lia – Sotia Sotului Meu sezonul 1 episodul 17 integral 4 mai 2023

După conflictul cu Otilia, Emma a dispărut de acasă, căutând refugiu la Sorin și ascunzându-se în casa lui. La masa în familie, Pavel, Gabi și Otilia au discutat problema, însă în scurt timp dialogul a degenerat. Vezi mai jos serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 17 reluare 4 mai 2023.

Pavel i-a reproșat Otiliei că își dorește să fie mereu în control, iar de aici spiritele s-au încins. Otilia i-a reamintit că ea a fost cea care i-a crescut pe toți. „Cum ai ajuns așa?”, i-a spus ea lui Pavel. Discuția a fost oprită însă de apelul lui Petru, care l-a informat pe fratele său despre trupul neînsuflețit găsit la circuit.

Lia a revenit la vilă pentru a-și lua ultimele bagaje, după ce s-a mutat în casa oferită cadou de Petru, alături de acesta. Petru a anunțat-o însă că el întârzie, având în vedere problema care a apărut. „Nu pleci nicăieri! Stai aici, pentru că ești soția lui Petru. Mă lași singură…”, intervenit Maria, cu lacrimi în ochi. Cele două și-au luat un rămas bun plin de emoție.

La circuit, problemele se intensifică. Poliția este nevoită să facă o anchetă, iar cât timp vor aduna probele au de gând să închidă locația. Petru nu a primit foarte bine vestea, însă se pare că exact acesta a fost planul clanului Rocca, atunci când au decis să lase cadavrul lui Bobiță.

Răzvan își dă rapid seama că Alice nu glumea, după ce aceasta a adus din nou în discuție uciderea Liei. „Te-ai mai gândit la cum să scăpăm de Lia? Vreau să moară!”, a zis ea, încercând să invoce faptul că Răzvan ar face orice pentru ea, pentru că o iubește. Vezi mai jos serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 17 complet 4 mai 2023.

Lia – Sotia Sotului Meu sezonul 1 episodul 17 online 4 mai 2023 poate fi vizionat mai jos

Așa cum a plănuit, El Capitan s-a pregătit de plecarea în Spania, făcându-și bagajele și cumpărând deja biletele de avion, însă Mike nu dorește să plece din țară. „Ți-e doar frică de ei sau ești și tu complice?”, a devenit Mike suspicios. Mama lui i-a recunoscut că transporta droguri pe vremuri, când era șofer de tir, deși a promis că nu știa ce transportă.

La vilă, Lia nu și-a dorit să plece fără să își ia la revedere de la Robi. În casă a întâmpinat-o Otilia, care a aflat cu această ocazie de mutare. „Pleci de tot?”, a întrebat ea. Aflat sub influența lui Alice însă, Robi nu a vrut să audă de Lia. Lia a aflat însă de la Gabi ce s-a întâmplat la circuit, astfel că a plecat degrabă către locație.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre acest serial in sectiunea de mai jos. Vezi mai jos serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 17 integral 4 mai 2023.

Salvati acest site VeziAici.NET si reveniti aici in fiecare joi seara.!