Lia – Sotia Sotului Meu – Sezonul 1 Episodul 10 – 16 Martie 2023

lia sotia sotului meu sezon 1 episodul 10 online 16 martie 2023

Produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, serialul Lia – soţia soţului meu sezonul 1 episodul 10 online 16 martie 2023 va avea premiera pe in ianuarie, de la 20:30, la a1. Producţia ce va fi difuzată în fiecare joi la a1 este o adaptare liberă după drama turcească Asla Vazgeçmem – Never let go, adaptarea fiind semnată de Radu Grigore, Bianca Mina şi Ruxandra Ion.

Lia – Sotia Sotului Meu sezonul 1 episodul 10 integral 16 martie 2023

Serialul care va putea fi urmărit începând din ianuarie, în fiecare joi, de la 20:30, la a1 va aduce în prim plan o poveste de iubire unică, dar încercată de trădări şi minciuni. În încercarea de a triumfa, iubirea adevărată se va lovi şi de această dată de o mulţime de obstacole şi pericole. Va fi oare puterea destinului suficientă pentru un final fericit? Aceasta este întrebarea care îşi va găsi răspunsul în curând la a1. Vezi mai jos serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 10 integral 16 martie 2023.

Lia – soţia soţului meu din 16 martie 2023 online va avea premiera joi, ianuarie, de la 20:30, la a1, protagoniștii noului serial de la a1 sunt Ana Bodea, care îşi face debutul ca actriţă cu acest rol, Ştefan Floroaica, multiplu medaliat la campionatul Naţional de Brazilian Jiu Jitsu şi actriţa Ioana Blaj, cunoscută publicului de serial din rolurile Iza (Fructul Oprit), Irina (Sacrificiul) sau Rodica (Adela).

Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi, iar telespectatorii pot avea acces la imagini de culisele Lia – soţia soţului meu sezonul 1 episodul 10 reluare 16 martie 2023 urmărind conturile oficiale ale serialului.

Serialul Lia este produs de Ruxandra Ion, Radu Grigore si Bianca Mina. Seria prezinta o poveste unica de iubire in care protagonistii vor trebui sa treaca peste diverse obstacole si incercari. In serial vom vedea daca destinul este suficient pentru ca dragostea sa invinga sau daca este nevoie si de alte „ingrediente”.

Povestea este ca orice poveste bine pusă la punct. Are dragoste, are violență, despărțiri, iubire peste măsură și ură peste măsură!”, declară Bebe Cotimanis, actorul care îl aduce în fața telespectatorilor pe Marcel Pescaru.

Este foarte ușor să te regăsești și asta cred că este important la un serial sau un film sau chiar și la o piesă de teatru. Să te regăsești și să înveți ceva.”, declară Ana Bodea (Lia Călin). Vezi mai jos serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 10 integral 16 martie 2023.

Lia – Sotia Sotului Meu sezonul 1 episodul 10 online 16 martie 2023 poate fi vizionat mai jos

Telespectatorii nu ar trebui să rateze niciun episod, pentru că serialul este ca o carte și fiecare pagină este un episod, iar dacă ratezi un episod, ratezi o pagină și nu ar trebui să rateze pentru că este super fain!”, declară Oana Zara, actrița care o joacă pe Dana Pescaru în serial.

Asla Vazgeçmem, serialul dupa care este adaptat Lia, a avut 59 episoade difuzate in Turcia intre 2015 – 2016, iar pe IMDb a obtinut nota 6.6 din 336 recenzii. In acest serial au avut roluri actorii Tolgahan Sayisman, Amine Gulse si Safak Pekdemir.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre acest serial in sectiunea de mai jos. Vezi mai jos serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 10 integral 16 martie 2023.