Lia: Sotia Sotului Meu Sez.1 Episodul 15 Integral 20 Aprilie

lia sotia sotului meu online serial nou romanesc 2023 complet reluare
Episodul 15 din Lia – Soția soțului meu sezonul 1 reluare 20 aprilie 2023, aduc noi răsturnări de situații și momente tensionate pentru protagoniști. Pe lângă problemele sale generate de situația cu Lia și Alice, Petru se trezește în fața unei noi amenințări.

După cele întâmplate în episoadele precedente, Episodul 15 începe cu dorința Liei de a rezolva situația cu Marcel, care a aflat că ea este soția lui Petru. Dana a avertizat-o pe verișoara ei că Marcel sigur va reacționa într-un mod neplăcut. „O să mă duc să vorbesc cu el. O să îi explic tot ce s-a întâmplat”, i-a spus Lia Danei.

Lia – Sotia Sotului Meu sezonul 1 episodul 15 reluare 20 aprilie 2023

În casă, la masa în familie, Alice s-a dat de gol din nou că i-a revenit memoria, după ce i-a propus lui Petru să meargă împreună la un restaurant pe care l-au vizitat cu ani în urmă. „Incredibil. Ție ți-a revenit memoria?”, a întrebat-o Gabi bănuitoare.

La circuit, după sărutul de ieri cu Pavel, Dana este din nou încrezătoare în viitorul relației lor. De cealaltă parte însă, Pavel pare a fi de altă părere. „Dana, cred că ce s-a întâmplat ieri a fost o greșeală. Eu chiar îți vreau binele..meriți mai mult”, i-a spus el.

Dana i-a dat însă o replică neașteptată: „Și tu și fratele tău sunteți doi egoiști. Nu e de mirare că Emma îl caută pe tatăl vostru. Se simte singură. Mi-a zis Sorin!”.

În momentul în care s-au întâlnit în curte, Lia i-a recunoscut lui Petru că este îngrijorată de faptul că Marcel nu va putea ține secretul. Petru a asigurat-o însă că se va ocupa el de situație.

În biroul lui Petru, Alice a decis să îi caute prin laptop acestuia și a aflat că se interesase de anunțuri imobiliare. Între timp, Petru deja a adus-o pe Lia în noua lor locuință: „Am închiriat-o pentru noi. Îți place? M-am gândit să avem un loc al nostru, să fim doar noi doi!” Gestul a emoționat-o pe Lia până la lacrimi, după ce Petru i-a povestit cum își vede viața alături de ea.

După ce a discutat cu Marcel, Otilia s-a grăbit să îi ceară ajutorul lui Gabi. Aceasta însă nu a putut trece peste informația aflată la micul dejun, și anume că Alice se preface că nu i-a revenit memoria. „Dacă ar afla Petru?”, a încercat Gabi un nou șantaj. Marcel are însă deja planuri serioase de a se muta în vilă. Gabi i-a stricat însă distracția, venind să discute cu acesta. „Zi care e prețul”, i-a spus ea. Marcel s-a gândit la fiul lui și i-a făcut rost lui Sorin de un loc de muncă la circuit.

Lia – Sotia Sotului Meu sezonul 1 episodul 15 online 20 aprilie 2023 poate fi vizionat mai jos

Tot pentru a-l împiedica pe Petru să se mai vadă cu Lia, Alice i-a propus lui Robi să doarmă în această seară împreună cu ei.

Otilia a aflat în cele din urmă că Alice a fost în spatele stării de rău a lui Robi, după ce Nela i-a dezvăluit că a fost trimisă la farmacie să cumpere pastilele respective.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre acest serial in sectiunea de mai jos. Vezi mai jos serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 15 online 20 aprilie 2023.