Lia – Sotia Sotului Meu – Sezonul 1 Episodul 12 Complet 30 Martie 2023

lia sotia sotului meu episodul 12 sezon 1 30 martie
Andrei Aradits revine in aceasta seara la Lia sotia sotului meu sezonul 1 episodul 12 online 30 martie 2023 pe platoul de filmare şi aduce în fața telespectatorilor un personaj cheie, care va produce schimbări dramatice și definitive în destinul unor personaje din serialul Lia – soția soțului meu, difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la a1.

Telespectatorii au auzit până acum pe buzele personajelor din Lia – Soția soțului meu un nume de temut. Un nume care stârnește frică în poveste doar atunci când este rostit, un mafiot cu care unele personaje au avut de-a face și regretă, mai ales că acesta nu uită niciodată. Și toți știu că oricât timp ar trece, va veni ziua în care se va răzbuna.

Lia – Sotia Sotului Meu sezonul 1 episodul 12 reluare 30 martie 2023

Serialul care va putea fi urmărit începând din ianuarie, în fiecare joi, de la 20:30, la a1 va aduce în prim plan o poveste de iubire unică, dar încercată de trădări şi minciuni. În încercarea de a triumfa, iubirea adevărată se va lovi şi de această dată de o mulţime de obstacole şi pericole. Va fi oare puterea destinului suficientă pentru un final fericit? Aceasta este întrebarea care îşi va găsi răspunsul în curând la a1. Vezi mai jos serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 12 reluare 30 martie 2023.

Lia – soţia soţului meu din 30 martie 2023 online va avea premiera joi, ianuarie, de la 20:30, la a1, protagoniștii noului serial de la a1 sunt Ana Bodea, care îşi face debutul ca actriţă cu acest rol, Ştefan Floroaica, multiplu medaliat la campionatul Naţional de Brazilian Jiu Jitsu şi actriţa Ioana Blaj, cunoscută publicului de serial din rolurile Iza (Fructul Oprit), Irina (Sacrificiul) sau Rodica (Adela).

Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi, iar telespectatorii pot avea acces la imagini de culisele Lia – soţia soţului meu sezonul 1 episodul 12 integral 30 martie 2023 urmărind conturile oficiale ale serialului.

Serialul Lia este produs de Ruxandra Ion, Radu Grigore si Bianca Mina. Seria prezinta o poveste unica de iubire in care protagonistii vor trebui sa treaca peste diverse obstacole si incercari. In serial vom vedea daca destinul este suficient pentru ca dragostea sa invinga sau daca este nevoie si de alte „ingrediente”.

Povestea este ca orice poveste bine pusă la punct. Are dragoste, are violență, despărțiri, iubire peste măsură și ură peste măsură!”, declară Bebe Cotimanis, actorul care îl aduce în fața telespectatorilor pe Marcel Pescaru. Vezi mai jos serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 12 reluare 30 martie 2023.

Lia – Sotia Sotului Meu sezonul 1 episodul 12 complet 30 martie 2023 poate fi vizionat mai jos

Telespectatorii nu ar trebui să rateze niciun episod, pentru că serialul este ca o carte și fiecare pagină este un episod, iar dacă ratezi un episod, ratezi o pagină și nu ar trebui să rateze pentru că este super fain!”, declară Oana Zara, actrița care o joacă pe Dana Pescaru în serial.

Asla Vazgeçmem, serialul dupa care este adaptat Lia, a avut 59 episoade difuzate in Turcia intre 2015 – 2016, iar pe IMDb a obtinut nota 6.6 din 336 recenzii. In acest serial au avut roluri actorii Tolgahan Sayisman, Amine Gulse si Safak Pekdemir.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre acest serial in sectiunea de mai jos. Vezi mai jos serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 12 online 30 martie 2023.