Lia Sotia Sotului Meu Sez.2 Episodul 14 Online 30 Noiembrie

lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 14 online 30 noiembrie 2023

Petru consideră in lia saotia sotului meu sezonul 2 episodul 14 online 30 noiembrie 2023 că Alice minte din moment ce nu vrea să facă testul, însă femeia neagă. Mai jos puteti vedea in reluare noul sezon din lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 14 de pe 30 noiembrie 2023, integral..

„Nu mergi la doctor?” o mai întreabă Petru. „Nu”, îi răspunde hotărâtă Alice. „Atunci eu plec”, îi răspunde Petru. „Cine ți-a băgat tâmpenia asta a ta?” strigă Alice la el. Petru consideră că Alice ar putea fi capabilă de orice. „Nici măcar nu crezi că sunt însărcinată cu copilul tău”, îi mai strigă Alice după ce-i enumeră toate sacrificiile făcute pentru el.

„Test sau eu plec de aici”, concluzionează Petru. Otilia intervine între cei doi. Ea crede că este doar o obsesie a lui Petru. „Până nu văd rezultatul testului, noi doi nu mai avem ce să vorbim”, spune tânărul. Otilia încearcă să o calmeze pe Alice. „Dacă vrea test, fă-i-l”, îi spune Otilia. „Pentru că nu e copilul lui”, continuă ea.

Lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 14 de pe 30 noiembrie 2023

Lia se pregătește să iasă cu Daniel în oraș. „Nu e nimic între voi?” o întreabă Dana. „Nu. Doar mă ajută să uit de ale mele”, îi răspunde Lia.

„Și el știe asta? (…) Poate mai sunt și altele care așteaptă la rând”, spune Dana. „Pe Dana n-o s-o mai vezi că iese cu bărbați care iubesc alte femei”, continuă ea. Nu ratati un nou episod din noua serie lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 14 online 30 noiembrie 2023, care poate fi vazut mai jos in reluare!

Răzvan pregătește campania pentru schimbarea imaginii lui Gianni. „Și asta e suficient?” întreabă el. Răzvan îi explică tot procesul, chiar dacă este de lungă durată. Tavi li se alătură. „Noi nu prea o ardem pe legalitate”, le spune Tavi supărat. „Noi nu suntem ca ăștia și nu facem din-astea”, mai adaugă el.

Ema îi spune lui Petru că îl suspectează pe Nae că a început să bea. „El zice că-și caută de muncă”, spune Pavel. „Hai să-l credem”, susține Petru. „Dumneata ești spion?” îl întreabă Nae pe Sorin, după ce-l surprinde în mașină. „Hai, să mă spionezi mai de aproape.”

Răzvan nu vrea să o ajute pe Alice să rămână din nou însărcinată.

„Eu n-am putut să plâng nici măcar după sarcina asta”, îi spune el.

Daniel o duce pe Lia la picnic în aer liber. „Dacă știam, mă îmbrăcam mai sport (…) Am fost surprinsă când mi-ai zis să mergem la un date”, îi spune ea. Pădurea în care a dus-o Daniel este aceeași în care l-a cunoscut pe Petru. Lia își aduce aminte de primele momente.

Otilia suspectează că Gabi și-a provocat avortul, însă Andi nu crede că este posibil. Maria îi întrerupe. Gabi vorbește la telefon cu fratele ei care îi cere bani pentru a nu spune că era însărcinată cu altcineva când s-a căsătorit cu Pavel: „De ce n-ai rămas în Londra cu nevastă-ta și cu fi-tu? Mă șantajezi tu pe mine?” Gabi îi spune lui Pavel că s-a întors fratele ei, iar acesta nu vrea să audă că le cere bani din nou. „Dacă vrei să te vezi cu ei, eu nu te opresc. De la mine nu vezi niciun ban”, îi spune el.

Noul sezon al serialului lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 14 complet 30 noiembrie 2023 poate fi vizionat mai jos in reluare

„Alice, ai face bine să-l lași în pace pe Răzvan”, îi cere Elena. „Cum îl distrug eu, dragă?” întreabă Alice. Elena îi spune că știe adevărul despre sarcină. „Nici tu nu vrei să te pui cu mine”, îi spune Elena, după ce Alice o amenință. Vezi mai jos in reluare serialul lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 14 de pe 30 noiembrie 2023