Lia Sotia Sotului Meu Sez.3 Episodul 11 Reluare 21 Martie

lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 11 de pe 21 martie 2024
Capitan, Nadia și Petru scapă din explozie, însă nu au destule dovezi pentru a-i reține pe Gianni și Tavi. De asemenea, Roxi află că Pavel și Gabi vor divorța. Mai jos puteti vedea in reluare noul sezon din lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 11 de pe 21 martie 2024, integral…

Sia o trage la răspundere pe Ema. „Nu ziceai că pleci?” Tânăra îi spune Emei că îl poate lua pe Sorin. „Eu când am fost dezamăgită, am plecat de acasă. Bună idee”, o sfătuiește Ema pe Sia. „Când s-a întâmplat asta?” întreabă Sia. „Când a murit tata”, răspunde Ema. „Poți să crezi ce vrei, dar eu și Nae chiar ne-am înțeles”, îi spune Sia. „N-ai niciun drept să zici asta.”

Lia și Tică își fac griji pentru Petru, El Capitan și Nadia. Tânăra îi dă vestea lui Pavel, iar Tică îl anunță pe Mike. Între timp, Pavel îi anunță pe cei din casă că Petru e la spital. „Nouă nu ne spune nimeni nimic”, strigă Alice. Tânăra își pierde cumpătul când află cele întâmplate. „Nu ziceai că merge la terapie? Nu se vede”, spune Pavel.

Lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 11 de pe 21 martie 2024

Lia ajunge în salon la Petru. Acesta este teafăr, însă a păstrat misterul pentru ca nimeni să nu afle că El Capitan a scăpat.

El Capitan dorește să-l protejeze pe Mike, astfel că vrea să rămână secret faptul că a supraviețuit. Deși Petru îi promite că o va ajuta, aceasta nu vede cum se poate întâmpla asta.

Un reprezentant de la Centrul de plasament vine în vizită acasă la Gabi, însă o întâmpină Fabian. Gabi îi prezintă locuința. Pavel ajunge acasă și este anunțat că întrunesc condițiile pentru a o adopta pe Roxi. Nu ratati un nou episod din noua serie lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 11 online 21 martie 2024, care poate fi vazut mai jos in reluare!

Nadia îi face o vizită lui Gianni: „Ești surprins să mă vezi? N-am murit”, îi spune ea, înainte de a-l conduce la secție. „Tată, ce-ai mai făcut?” îl întreabă Carla. „Mă întorc. Întotdeauna mă întorc”, îi spune Gianni.

Sorin încearcă să fie alături de Sia în aceste momente, însă se alege cu o palmă pentru sărutul cu Ema. „Nu mai țin la ea”, îi spune el, care încearcă să se apere. „Te iubesc!” „Du-te și spune-i Emei asta. Abia așteaptă”, îi spune Sia. Sorin îi cere explicații Emei pentru sărut. Acesta îi spune că o iubește pe Sia și că nu mai simte nimic pentru ea: „Nu te-ai schimbat deloc.” Sia îi mărturisește lui Sorin că a fost nevoită să fie: „Și eu te iubesc și sunt geloasă pentru că nu vreau să te pierd.”

Roxi aude discuția lui Pavel cu Gabi. Aceasta află că vor divorța. Între timp, Carla se întâlnește cu Lia și Petru și află ce a pus la cale Gianni. „Carla, îmi pare rău, dar ți-am zis că Gianni n-o să se schimbe”, îi spune Lia.

Noul sezon al serialului lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 11 complet 21 martie 2024 poate fi vizionat mai jos in reluare

El Capitan îi cere Mirei să o facă să dispară, însă tânăra nu poate face asta, dar îi promite că face orice pentru a o proteja. Între timp, Gianni și Tavi sunt la Poliție. Carla îi cere tatălui său să jure pe viața ei că nu a făcut nimic. Tavi rămâne în arest. Vezi mai jos in reluare serialul lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 11 de pe 21 martie 2024