Lia Sotia Sotului Meu Sezonul 3 Episodul 4 de pe 1 Februarie

lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 4 de pe 1 februarie 2024
Petru află că mai are o soră, iar Gianni cumpără casa Vornicu in Lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 4 de pe 1 februarie 2024. Mai jos puteti vedea in reluare noul sezon din lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 4 de pe 1 februarie 2024, integral…

„Cum îți iei la revedere de la cineva pe care nu l-ai cunoscut cu adevărat, dar a fost totuși parte din viața ta? Te simți vinovat că nu suferi ca ceilalți?”

„Tu asta vrei, să-l uiți! Niciodată nu l-ai acceptat”, îi reproșează Ema lui Petru, când acesta sugerează să plece toți câteva zile, după înmormântarea lui Nae. „Petru, las-o. O să dureze un pic. Nae a contat foarte mult pentru ea”, intervine Lia. „Nu înțeleg cum s-a întâmplat totuși”, spune tânărul. Otilia își arată sprijinul pentru Ema.

Lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 4 de pe 1 februarie 2024

„Riscurile sunt minime”, îi spune medicul Danei, care își face griji că poate naște în orice moment. „Nu te speria!” „Ieși afară! Din cauza ta sunt așa”, îi spune Dana Gabrielei. „Dana, n-am vrut să-ți fac niciun rău”, spune Gabi.

Petru vrea să știe cum au fost ultimele momente ale lui Nae. Lia vrea să îi povestească tot ce s-a întâmplat pe ponton, însă e întreruptă de Pavel, care le spune că Ema nu se simte deloc bine. „Vrei să-mi zici ceva, nu, că simt”, o întreabă el înainte de a pleca. „Da, dar poate aștepta”, răspunde tânăra. Nu ratati un nou episod din noua serie lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 4 online 1 februarie 2024, care poate fi vazut mai jos in reluare!

„Ce se-ntâmplă după ce un om moare?” o întreabă Robi pe Alice. „De ce-mi pui întrebăril astea? Ca să zică oamenii că sunt rea cu tine?” îl întreabă ea. „Doar vreau să știu”, spune băiatul. „Când un om moare dispare pur și simplu”, continuă Alice. „Păcat că nu moare cine trebuie!”

Andi le întrerupe discuția, iar Alice îi spune că este distrusă, deoarece au pierdut casa. Tânărul e de părere că o să rezolve Petru situația. „N-o să rezolve nimic că el are deja o cocioabă cu aia”, răspunde Alice. „Stai liniștită, ești mama lui Robi”, o liniștește Andi. „Doar asta mai sunt. Mama unui copil care pune non-stop întrebări”, adaugă ea. Andi le spune și lui Marcel, Mariei și lui Sorin că le-a fost luată casa de bancă, chiar înainte de a pleca la spital la Dana.

Noul sezon al serialului lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 4 complet 1 februarie 2024 poate fi vizionat mai jos in reluare

El Capitan îi spune lui Mike că îl va scoate de la pușcărie, însă tânărul nu este convins. „Stai liniștită, o să fiu bine”, îi spune el mamei sale. Ajunge și Mira care le spune că Lia este pe drum spre secție. „L-a convins”, spune Mira. Vezi mai jos in reluare serialul lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 4 de pe 1 februarie 2024

Gabi îi aduce un ceai Danei și o asigură încă o dată că nu a vrut să-i facă rău. „Știu. Ești tu în stare de orice, dar nici chiar așa”, spune Dana. „Știi că am promis c-o să am și eu grijă de copilul ăsta”, adaugă Gabi. „Când erai soția lui Pavel”, răspunde Dana. „Încă sunt soția lui Pavel”, o corectează Gabi.

Cele două discută despre înmormântarea lui Nae. Gabi îi spune Danei că preotul a crezut că Otilia este văduva lui Nae. „Ce rău îmi pare că nu i-am văzut fața Otiliei”, se amuză Dana. „Te invidiez că poți să simți așa ceva”, îi spune Gabi, după ce îi atinge pântecul.

„Tata e mort, iar noi trebuie să ne ascunde sentimentele”, spune Ema rănită. „Suntem alături de tine dacă ai nevoie de ajutor”, o asigură Petru.

Cei doi frați îi sunt alături surorii lor, însă ea consideră că ar fi putut să-l ajute pe Nae când era în viață: „Să nu-l ignorați, să nu-l acuzați, să nu-l mai faceți iar să bea!” Ema crede că Nae a murit de inimă rea, deoarece nu era acceptat în familie: „Pentru voi a rămas un criminal! Pentru mine era tata și-a murit și nimănui nu-i pasă de asta și mă doare.”