Lia – Sotia Sotului Meu – Sezonul 1 Episodul 14 – 13 Aprilie 2023

lia sotia sotului meu online serial nou romanesc 2023 complet reluare

Episodul 14 din Lia – Soția soția soțului meu sezonul 1 din 13 aprilie 2023, aduc cu sine momente tensionate și situații limită. Din dorința de răzbunare, Alice și Otilia s-au aflat la un pas să o omoare pe Lia. Secretul căsniciei dintre Petru și Lia a ieșit la suprafață pentru mai mulți protagoniști, iar Alice e tot mai aproape de adevărul dureros. Iată ce s-a întâmplat!

Lia – Sotia Sotului Meu sezonul 1 episodul 14 online 13 aprilie 2023

În începutul episodului 14, Petru îi transmite Liei printr-un mesaj că îi duce dorul nespus de mult. A trecut deja o lună decât ea a acceptat oferta lui Răzvan și a plecat la Monaco pentru a-și urma cariera în publicitate. Vezi mai jos serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 14 integral 13 aprilie 2023.

În mod neașteptat, Alice pare să se comporte de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Înainte de Crăciun, aceasta i-a văzut pe Lia și Petru cum se sărutau și își spuneau „Te iubesc”. Se pare că ea, Petru și Robi au fost chiar împreună și într-o vacanță de familie, acolo unde au petrecut și Revelionul.

Alice pare că a aflat într-un final că Otilia i-a ascuns relația lui Petru cu Lia. Deși i-a văzut și ea împreună și este nervoasă pe situație, plecarea Liei a făcut-o să își dorească să rezolve lucrurile dintre ea și Petru.

În timp ce Petru se afla la circuit, Lia a revenit acasă, spre bucuria Mariei, care a îmbrățișat-o imediat. Emma i-a dat mesaj lui Petru pentru a-l anunța, iar el a lăsat totul baltă, deși se afla într-o discuție serioasă cu Pavel și Mira, despre afacerile lor și despre circuit, care se pare că nu mai produce bani și are probleme financiare. Vezi mai jos serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 14 complet 13 aprilie 2023.

Lia – Sotia Sotului Meu sezonul 1 episodul 14 online 13 aprilie 2023 poate fi vizionat mai jos

„>Rămasă singură în birou, Mira a început să fotografieze mai multe documente ale firmei. Între El Capitan și Tică pare să se înfiripă ceva, după ce aceasta a organizat o cină, la care să participe ei doi și Mike. Mike a refuzat însă, nefiind prea mulțumit de întreaga situație.

Acasă la Maria și Marcel, Lia le-a dezvăluit mătușii și unchiului ei că vrea să le dea lor banii câștigați în Monaco. Înainte însă, Maria a întrebat-o ce planuri are și a sfătuit-o că ar fi greșit să continue relația cu Petru. Pentru a se răzbuna pe Pavel, Gabi a început să se folosească de cardurile lui pentru a-și cumpăra lucruri scumpe. Atunci când Pavel a rugat-o să nu mai arunce cu banii, Gabi nu s-a mai putut abține: „Aaa, doar amantele primesc chestii scumpe”.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre acest serial in sectiunea de mai jos. Vezi mai jos serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 14 online 13 aprilie 2023.