Lia: Sotia Sotului Meu Sezon 1 Episodul 19 de pe 18 Mai 2023

lia sotia sotului meu online serial nou romanesc 2023 complet reluare
In aceasta seara in serialul Lia – Soția soțului meu sezonul 1 episodul 19 de pe 18 mai 2023, povestea ia o turnură neașteptată, Alice demonstrând încă o dată până unde poate ajunge obsesia ei pentru Petru. Informații tulburătoare ies la iveală, iar situația se complică cu fiecare clipă. Cum a ajuns Alice să îi pună pistolul la cap Liei.

Întreaga familie a Danei se află în aceeași situație, după ce cu toții au băut din ceaiul în care a fost pus lichidul obținut de Gabi pentru a scăpa de bebeluș. La spital, fără să mai aibă răbdare, Petru a intrat în salonul Liei, care din fericire s-a trezit. Acesta a simțit nevoia să o întrebe de ce nu i-a spus că este însărcinată.

Lia – Sotia Sotului Meu sezonul 1 episodul 19 integral 18 mai 2023

Și familia Danei și-a revenit rapid. În scurt timp, medicii le-au dezvăluit că au ingerat un agent toxic și le-a fost prescris un tratament, însă au fost externați cu toții. Vezi mai jos serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 19 reluare 18 mai 2023.

La vilă, Răzvan a aflat despre incident și le-a bănuit imediat pe Alice și Otilia. În casa familiei Pescaru, Dana și Marcel și-au amintit ce au aflat înainte să cadă într-un somn profund: Dana e însărcinată! Aceasta a încercat să îi dezvăluie și lui Pavel vestea, însă a fost întreruptă de către Gabi.

Ajunsă acasă, Lia a devenit la rândul său bănuitoare, iar Petru din ce în ce mai protectiv. „Crezi că a încercat cineva să ne facă rău?”, l-a întrebat ea pe Petru.

După ce au fost gata analizele de la laborator, medicul care s-a ocupat de Lia și de familia ei l-a informat pe Petru că ar trebui să alerteze poliția, spunându-i că s-a folosit o substanță de desfundat țevile, care nu putea ajunge din întâmplare în mâncare.

Otilia a confruntat-o pe Alice, dezvăluindu-i totodată și că Lia nu era, de fapt, însărcinată. „Tu i-ai otrăvit. Tu chiar ești capabilă să…”, a început Otilia, însă Petru a intervenit de nicăieri. „Tu ai încercat să o omori pe Lia?”. Vezi mai jos serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 19 complet 18 mai 2023.

Lia – Sotia Sotului Meu sezonul 1 episodul 19 online 18 mai 2023 poate fi vizionat mai jos

Emma a insistat să se întâlnească cu fotograful, care s-a prezentat ca fiind domnul Nae. Ajutată de Sorin, ea s-a gândit să îi ofere câteva haine pe care Petru și Pavel nu le mai poartă. Deși inițial a refuzat, Nae a acceptat atunci când a aflat cui aparțin hainele. Când a ajuns acasă, Emma a rugat-o pe Otilia să îi povestească despre părinții săi. Ulterior, ea a găsit o poză cu tatăl ei din tinerețe și a pus rapid totul cap la cap. „Cu cine seamănă? Cu Nae! Nae vine de la Niculae”, i-a spus Emma lui Sorin.

Asla Vazgeçmem, serialul dupa care este adaptat Lia, a avut 59 episoade difuzate in Turcia intre 2015 – 2016, iar pe IMDb a obtinut nota 6.6 din 336 recenzii. In acest serial au avut roluri actorii Tolgahan Sayisman, Amine Gulse si Safak Pekdemir.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre acest serial in sectiunea de mai jos. Vezi mai jos serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 19 integral 18 mai 2023.