Lia Sotia Sotului Meu Sezonul 2 Episodul 2 de pe 31 August

lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 2 live si reluare
În serialul lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 2 de pe 31 august 2023, temerile Liei se adeveresc. Medicul îi anunță că rinichiul nu funcționează și este nevoită să înceapă dializa. De asemenea, Maria descoperă adevărata identitate a Liei. Lia se trezește din nou la spital, alături de Petru care o întreabă ce s-a întâmplat. Ea îi spune că Laur a intrat în casă și că voia să termine ce a început. Petru susține în continuare că a fost Gianni, dar Lia este convinsă că a fost Laur și că nu mai e la pușcărie.

Ulterior, cei doi află de la Nadia că Laur fusese eliberat cu câteva zile înainte de atentatul împotriva Liei. Acesta nu fusese în pușcărie, ci sub supraveghere psihiatrică.

Lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 2 de pe 31 august 2023

Gabi și Pavel vorbesc despre testul de paternitate. Pavel încearcă să o convingă pe Gabi că este mai bine să știe sigur dacă este sau nu tatăl copilului pentru ca apoi să-și poată trăi liniștiți viața. Gabi îi mărturisește că Otilia a forțat-o să-l mituiască pe doctor și să-i zică că nu poate avea copii. Îi zice că analizele de infertilitate sunt false.

Alice și Otilia discută despre faptul că Gabi ar putea să nu mai fie de partea lor la proces. Ema intervine și o roagă pe Otilia să nu dea curs ideii lui Alice,însă aceasta se simte păcălită de Petru și vrea să-și susțină fiica. Nu ratati un nou episod din noua serie lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 2 online 31 august 2023, care poate fi vazut mai jos in reluare!

Gabi își menține poziția în fața lui Alice. Nu o să depună mărturie pentru ea la proces. Consideră că nu mai are nimic de pierdut după discuția Otiliei cu Pavel. Ulterior, telespectatorii află că Otilia este de părere că Alice nu va câștiga nimic dacă își pune planul în aplicare.

Tavi îl trage la răspundere pe Rusu, după ce a găsit arma cu care cel mai probabil a fost împușcată Lia. De asemenea, Tavi îi cere lui Rusu să aleagă de partea cui e, a lui sau a lui Gianni.

Pavel se duce la Dana și îi cere iertare, mărturisindu-i că a aflat de minciunile soției sale și ale Otiliei. De asemenea, îi promite că o să fie întotdeauna aproape de copil și o să fie cel mai bun tată din lume. Dana îi cere și ea scuze că nu a știut prin ce trece.

Noul sezon al serialului lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 2 complet 31 august 2023 poate fi vizionat mai jos in reluare

Elena îi face o vizită Liei, în urma căreia Lia se descarcă. Îi este foarte frică la gândul că nu va mai putea dansa niciodată. Elena o încurajează: „Nu trebuie decât să încerci să zâmbești și restul vine de la sine.” Vezi mai jos in reluare serialul lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 2 de pe 31 august 2023

Pavel îl avertizează pe Petru în legătură cu situația Liei. El observă lucruri pe care le-a trăit la începutul căsătoriei cu Gabi. De asemenea, îl sfătuiește să comunice mai mult cu Lia, el având impresia că aceasta este în depresie. Pavel nu vrea ca Petru și Lia să ajungă ca el și Gabi. Totodată îi mărturisește că nu s-a simțit ca și cum a înșelat-o pe Gabi, ci doar a căutat înțelegere în altă parte.

Salvati acest site pentru a urmari urmatoarele episoade din sezonul 2 al serialului Lia: sotia sotului meu plus alte seriale romanesti precum: Clanul, Camera 609 (maine), Groapa, etc! aici pe site, VeziAici.NET! Vezi mai jos serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 2 episodul 2 integral 31 august 2023.