Love Island Romania Episodul 10 Reluare 12 Octombrie 2023

love island romania sezonul 1 episodul 10 de pe 12 octombrie 2023

​Kiprianos este cel mai nou concurent de la love island romania sezonul 1 episodul 10 reluare 12 octombrie 2023. Acesta a intrat în show într-un mod unic, fiind model pentru frumosele fete din vilă. Ele, după ce l-au pictat pe frumosul grec, au aflat că, de fapt, este bombshell. Te invitam sa vezi mai jos in reluare o noua productie numita love island romania sezonul 1 episodul 10 complet 12 octombrie 2023.

În ediția de astăzi, 12 octombrie 2023, Kiprianos a luat o decizie: Nargi este cea cu care își dorește să formeze un cuplu. După ce a făcut anunțul mult așteptat de fani, cei doi au mers împreună la primul lor date. Nargi a început discuția, întrebându-l pe Kiprianos diverse aspecte personale, precum hobby-uri, pasiuni și dorințe:

Love island romania sezonul 1 episodul 10 de pe 12 octombrie 2023

„Sunt antrenor de fitness și model și îmi place să fac sport, am făcut de mic sport.. înot de performanță”, a spus el. Mai mult decât atât, el a și descris femeia ideală pentru el: „Nu contează dacă ești blondă sau brunetă.. contează, normal, atracția fizică. Îmi place că ești bronzată, că și eu sunt”, a spus el.

Întâlnirea dintre Kiprianos și Nargi se pare că a fost una extrem de bună. Ambii parteneri au părut că se simt bine unul în preajma celuilalt, însă adevărul se află la o mică… bârfă. ​Kiprianos, cel mai nou concurent de la Love Island România, a ales să formeze un cuplu cu frumoasa Nargi. Cei doi au avut parte de o întâlnire într-un cadru de vis, acolo unde au putut să se cunoască mai bine.

Imediat după întâlnire, Nargi s-a retras în cameră alături de Alexandra, căreia i-a împărtășit primele impresii despre Kiprianos: „Mi s-a părut deschis și sincer, cât am discutat cu el. Mi-a plăcut de el și m-am simțit mult mai liberă cu el decât cu altcineva, dar vedem.. E zodia Pești”, a spus ea.

În cadru a intrat și Anne-Marie, care a putut să îi răspundă lui Nargi la o curiozitate: cum s-au comportat ceilalți concurenți în momentul în care ea a plecat la date. De aici și până la o reală bârfă despre noua concurentă, Cerasela, a fost doar un pas.

Noua productie love island romania sezonul 1 episodul 10 integral 12 octombrie 2023, poate fi vazuta mai jos in reluare

Love Island este un format de televiziune în care mai multe persoane singure se întâlnesc într-o vilă dintr-o locație exotică, gata să trăiască o experiență neuitat, plină de distracții și provocări, cu scopul final de a găsi dragostea adevărată.

Concurenții au trecut din emoție în emoție, așa că mesajul că sunt invitați la petrecere la piscină a fost primit cu entuziasm. Cei 10 concurenți s-au îmbrăcat cât mai sexy și s-au distrat pe muzică bună. Aceștia nici nu bănuiesc că apele vor fi tulburate în cât mai scurt timp de o apariție spectaculoasă. Vezi mai jos Love island romania sezonul 1 episodul 10 integral 12 octombrie 2023.