Mai Mult Decat O Familie – Sezonul 1 Episodul 59 si Episodul 60 – 9 Decembrie 2022

mai mult decat o familie online in romana telenovela acasa tv 2022

Postul de televiziune Acasa va difuza o noua telenovela interesanta marca Telemundo cu celebrul actor Guy Ecker. Telenovela despre care vom mentiona detalii in acest material se numeste Parientes a la Fuerza / Mai mult decat o familie (2021). Vezi aici mai jos pe site, noua telenovela mai mult decat o familie episodul 59 si episodul 60 online din 9 decembrie 2022, integral.

Acasa va difuza aceasta telenovela din octombrie, de la ora 13, cate 2 episoade consecutive, de luni pana vineri. Aceasta telenovela va lua locul in grila postului Acasa telenovelei Mostenitorii care se va termina tot in octombrie si este difuzata in acest moment de la ora 13.

Mai mult decat o familie episodul 59 si episodul 60 online 9 decembrie 2022

Mai mult decat o familie este o telenovela de tip comedie-drama si spune povestea unui scriitor pe nume George Cruz (Guy Ecker) care locuia in America. George trece prin criza varstei mijlocii, este casatorit cu Leticia Sanz (Chantal Andere), care il inseala, nu ii mai acorda atentie, de scris nu a mai scris nicio carte de foarte mult timp si din aceste motive el intra intr-o stare deprimanta. Vezi aici mai jos pe site, noua telenovela mai mult decat o familie episodul 59 si episodul 60 online din 9 decembrie 2022, integral.

Intr-o zi, George primeste un telefon din Mexic si este anuntat ca mama lui a decedat. Intors in Mexic pentru a se ocupa de funerariile mamei sale, o va intalni pe Carmen Jurado (Barbara de Regil), o tanara cantareata de care George se indragosteste si incepe din nou sa creada in iubire. In plus, Carmen va deveni noua sa inspiratie.

Telenovela Mai mult decat o familie este scrisa de Sebastian Ortega.
Celebrul actor Guy Ecker este nascut in 1959 iar telespectatorii din Romania l-au vazut jucand in numeroase telenovele de-a lungul timpului, cum ar fi: Cafea cu parfum de femeie (1993), Minciuna (1998), Salome (2002) si altele. Vezi aici mai jos pe site, noua telenovela mai mult decat o familie episodul 59 si episodul 60 online din 9 decembrie 2022, integral.

Mai mult decat o familie episodul 59 si episodul 60 din 9 decembrie 2022 reluare online, complet

Barbara de Regil este nascuta in 1987, a jucat in putine telenovele iar una dintre cele mai cunoscute productii in care a avut un rol este Secrete de familie (2013).
Chantal Andere este nascuta in 1972, este actrita si cantareata. Telespectatorii romani o cunosc din telenovelele: Marimar (1994) sau La Usurpadora (1998). Vezi aici mai jos pe site, noua telenovela mai mult decat o familie episodul 59 si episodul 60 online din 9 decembrie 2022, integral.

Mai mult decat o familie are 100 de episoade, pe IMDb a primit nota 7,9.
Acasa apartine de compania Pro si are o licenta tematica filme si seriale, dedicate in special publicului feminin. Televiziunea se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth din tara noastra.