Mama Vitrega – Iubirea Schimba Tot – Episodul 40 – 29 Martie 2023

telenovela mama vitrega iubirea schimba tot integral 2023

Telenovela “Mama vitregaIubirea schimba tot“, este noua telenovela Televisa sub producția Carmen Armendáriz, cu Aracely Arámbula și Andrés Palacios, precum și o distribuție grozavă. Capitolul 1 a fost văzut difuzat in premiera in august 2022 pe Las Estrellas, de asemenea telenovela cu subtitrare in romana va fi difuzata pe postul acasa de luni pana vineri de la ora 12:00. Vezi mai jos aici pe site telenovela mama vitrega – iubirea schimba tot episodul 40 integral 29 martie 2023.

Mama vitrega – Iubirea schimba tot episodul 40 complet 29 martie 2023

Telenovela mama vitrega, spune povestea Marciei (Aracely Arámbula), o femeie care este condamnată pe nedrept să plătească pentru o crimă pe care nu a comis-o. Ea este condamnată la 40 de ani de închisoare. Esteban (Andrés Palacios), soțul ei, o consideră nu doar o adulteră, ci și un criminal care și-a ucis iubitul pentru a-și acoperi trădarea; o abandonează destinului ei și cere divorțul.

Marcia, sigură de nevinovăția ei și că adevăratul criminal se află printre prietenii fostului ei soț, studiază dreptul pentru a redeschide cazul. Douăzeci de ani mai târziu, un avocat reușește să proceseze eliberarea anticipată și se întoarce în Mexic pentru a-și șterge numele și a se reuni cu copiii săi, dar ei cred că mama lor a murit.

Marcia va lupta pentru a-și recupera familia și a-și dovedi nevinovăția sub identitatea Marisei Jones și pentru a-i putea investiga pe fiecare dintre suspecți. Marcia se căsătorește cu Esteban, devenind astfel Mama vitregă a propriilor ei copii. Vizioneaza aici pe site, mai jos, telenovela mama vitregaiubirea schimba tot episodul 40 online 29 martie 2023.

Marcia este o femeie frumoasă care se îmbracă simplu. Când părinții ei mor, ea este lăsată în grija părintelui José, care devine un tată surogat pentru ea. Mai târziu îl întâlnește pe Esteban, de care se îndrăgostește și se căsătorește. Ambii procreează doi copii: Hugo și Lucía. În această etapă a vieții ei este nobilă, generoasă, tolerantă, dulce, bună și dispusă să suporte, din dragoste, respingerea Lucreciei și a Inési, surorile lui Esteban.

Este condamnată pe nedrept la 40 de ani de închisoare pentru o crimă pe care nu a comis-o. Esteban, presupunând că Marcia îl înșela, o lasă într-o închisoare din Palma de Mallorca, Spania. La obținerea eliberării anticipate, Marcia se întoarce în Mexic, transformată într-o femeie matură elegantă și frumoasă, pentru a se reîntâlni cu copiii ei, dar ei cred că mama lor a murit. Marcia va lupta pentru a-și recupera familia și a-și dovedi nevinovăția.

Telenovela mama vitregaiubirea schimba tot episodul 40 din 29 martie 2023 online, poate fi vizionata mai jos

Esteban Lombardo provine dintr-o familie bogată, cu dorința de a-și deschide propria companie de divertisment și reprezentare artistică, alături de cei mai buni prieteni ai săi, Nicolás, Bruno, Donato și Santino. Se îndrăgostește la prima vedere de Marcia, cu care se căsătorește în ciuda diferențelor sociale și economice, devenind un soț iubitor și un om de familie. Esteban este muncitor, responsabil și intervine mereu între sora sa mai mare dominatoare, Lucrecia, și sora sa mai mică, nesigură, Inés. Vezi mai jos aici pe site telenovela mama vitregaiubirea schimba tot episodul 40 reluare 29 martie 2023.

Lasati-va parerea despre aceasta telenovela in sectiune de comentarii de mai jos.