Mireasa – Sezonul 7 Episodul 61 – 10 Aprilie 2023

mireasa 7 aprilie 2023 sezonul 7 episodul 61
Dani a avut o tentativă de a face pace în casa Mireasa, între mama sa și Irina. Tânărul a avut o discuție cu fata, după conflictele dintre ea, Hatice și doamna Loredana.

Hatice și Irina au avut discuții aprinse in mireasa sezonul 7 episodul 6 din 10 aprilie 2023 cu doamna Loredana, iar Dani a vrut să pună capăt acestor tensiuni.

Zain și Giulia formează un cuplu în casa Mireasa. Cei doi s-au sărutat la petrecerea din aceasta sambata-seara 2023.

Seara de sâmbătă a început cu o mică ceartă pentru Giulia și Zain. Tânărul a fost deranjat de faptul că fata nu a mâncat alături de el, iar fata s-a supărat din cauza reproșurilor băiatului. Din discuție în discuție, cei doi au ajuns la un consens și au trecut la tandrețuri.

Pe ringul de dans Zain și Giulia și-au dat frâu liber sentimentelor și s-au sărutat.

Mireasa sezonul 7 episodul 61 complet 10 aprilie 2023

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste din Sibiu şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din povestea sezonului 7 al reality show-ului matrimonial „Mireasa”.

De 7 sezoane scriem împreună cea mai frumoasă poveste de iubire. Casa Mireasa este un loc magic. Oameni care nu s-au văzut niciodată se îndrăgostesc și iată că devin o familie. Sezonul al șaptelea vă aduce o iubire magică pentru că încă mai există suflete pereche. Iubirea este magie la Mireasa. Din ianuarie pe a1”, a anunțat recent Simona Gherghe, citată de a1. Vizioneaza mai jos emisiunea mireasa sezonul 7 episodul 61 reluare 10 aprilie 2023.

Concurentele sezonului 7 Mireasa au venit în emisiune dornice să-și găsească sufletul pereche. Fetele și-au spus poveștile de viață în prima emisie a noului sezon, cea de pe 10 aprilie 2023.

Fetele au venit rând pe rând în platoul show-ului Mireasa, fiind întâmpinate de Simona Gherghe.

Prima care a intrat în platoul emisiunii Mireasa este Andreea. Andreea este din București, are 1,67 înălțime și își dorește să găsească un băiat cu care să se înțeleagă. Hatice este jumătate româncă, jumătate turcoaică. Ea spune că tatăl nu știe că s-a înscris la Mireasa, cu atât mai puțin că a și intrat în show-ul matrimonial. Denisa a mai participat în sezonul 2 Mireasa, unde a format o pereche cu Cătălin.

Editia mireasa sezonul 7 episodul 61 din 10 aprilie 2023, poate fi vazuta mai jos

Sabrina locuiește în București. ”Am vrut să trăiesc o experiență nouă, inedită.”, a spus tânăra. Cătălina a pășit emoționată în casa Mireasa. La intrare, fata a spus că își dorește să găsească pe cineva. ”La îndemnul surorii mele, ea e măritată.”, a spus Cătălina, întrebată fiind cum de s-a înscris. Carmina vine din Ploiești. ”Îmi doresc foarte mult să-mi găsesc pe cineva și să am parte de o experiență inedită”, a spus tânăra la intrarea în casa Mireasa sezon 7.