Mireasa – Sezonul 7 Episodul 56 – 3 Aprilie 2023

mireasa 3 martie 2023 sezonul 7 episodul 56
Antonio și Maria de la Mireasa sezonul 7 episodul 56 complet 3 aprilie 2023 s-au certat dur pentru prima dată de când sunt în competiție. Iată de la ce a pornit totul.

Antonio a plănuit cu Zain să o testeze pe Irina. Într-o scrisoare, Zain ar fi fost informat că Irina ar căuta un nou băiat de care să se apropie pentru a rămâne în casa Mireasa.

Maria a înțeles că Antonio dorește să se apropie de Irina și folosește astfel de pretexte pentru a crea o conexiune cu Irina. Astfel, cei doi au ajuns să se certe și și-au aruncat cuvinte dure.

”Ești copil, rău de tot”, a zis Maria. Antonio i-a reproșat că are mai multe prejudecăți decât are el.

”Dacă suntem într-o relație, scopul meu e să te fac să-ți schimbi stările.”, a afirmat Antonio, care spune că nu-și dorește să o fie responsabil pentru fericirea lui. Vizioneaza mai jos emisiunea mireasa sezonul 7 episodul 56 reluare 3 aprilie 2023

Antonio a fost foarte nervos, iar în emisia live din 3 aprilie a explicat de ce i-a sărit țandăra.

”Maria e singura care poate să mă enerveze pentru că am lăsat-o să se apropie de mine”, a zis Antonio despre motivul pentru care a luat foc în discuția cu Maria.

Mireasa sezonul 7 episodul 56 online 3 aprilie 2023

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste din Sibiu şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din povestea sezonului 7 al reality show-ului matrimonial „Mireasa”.

Concurentele sezonului 7 Mireasa au venit în emisiune dornice să-și găsească sufletul pereche.

Fetele au venit rând pe rând în platoul show-ului Mireasa, fiind întâmpinate de Simona Gherghe.

Prima care a intrat în platoul emisiunii Mireasa este Andreea. Andreea este din București, are 1,67 înălțime și își dorește să găsească un băiat cu care să se înțeleagă. Hatice este jumătate româncă, jumătate turcoaică. Ea spune că tatăl nu știe că s-a înscris la Mireasa, cu atât mai puțin că a și intrat în show-ul matrimonial. Denisa a mai participat în sezonul 2 Mireasa, unde a format o pereche cu Cătălin.

Editia mireasa sezonul 7 episodul 56 reluare 3 aprilie 2023, poate fi vazuta mai jos

Sabrina locuiește în București. ”Am vrut să trăiesc o experiență nouă, inedită.”, a spus tânăra. Cătălina a pășit emoționată în casa Mireasa. La intrare, fata a spus că își dorește să găsească pe cineva. ”La îndemnul surorii mele, ea e măritată.”, a spus Cătălina, întrebată fiind cum de s-a înscris. Carmina vine din Ploiești. ”Îmi doresc foarte mult să-mi găsesc pe cineva și să am parte de o experiență inedită”, a spus tânăra la intrarea în casa Mireasa sezon 7.