Mireasa Sezonul 6 Episodul 58 – 16 Noiembrie 2022

mireasa sezonul 6 complet reluare online antena 1 gratuit

Bun venit pe site-ul nostru! Mai jos poti urmari noul sezon din emisiunea mireasa, sezonul 6 episodul 58 online 16 noiembrie 2022.
Reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor cu fiecare sezon difuzat revine la Antena cu cel de-al şaselea sezon.

Astfel, începând din august, de la 14:00, la Antena, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche într-o locaţie surprinzătoare din Turcia. Emisiunea va putea fi urmărită de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. Vezi mai jos aici pe site mireasa sezonul 6 episodul 58 integral din 16 noiembrie 2022.

Mireasa sezonul 6 episodul 58 online 16 noiembrie 2022

„După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată.

Dragostea se vede la Mireasa, sezonul al 6-lea, începând din august. Şi nu oricum, ci în porţie dublă, zilnic, mai exact de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00”, a declarat gazda reality show-ului, Simona Gherghe, care a mai completat:

„E un început de sezon cum n-a mai fost, pentru că suntem cu toţii în Istanbul. Cred că nu se putea un început mai bun pentru un sezon cu iubire ca-n filme. A fost un efort uriaş pentru echipă, însă totul e grozav aici! Abia aştept să ne revedem! După prima săptămână filmată în Istanbul, ne vedem în direct din Casa Mireasa!”. Vezi mai jos aici pe site mireasa sezonul 6 episodul 58 integral din 16 noiembrie 2022.

Sezonul 6 vine cu noi surprize și concurenți dornici să înceapă o poveste de dragoste care să le schimbe viața.

În cadrul sezonului 6 Simona Gherghe a anunțat că debutul sezonului 6 nu va avea loc în România: „Lăsăm în spate Drumul Iubirii și ne îndreptăm către o iubire ca în filme. În exclusivitate vă spun că debutul următorului sezon nu va fi în România, o să fie undeva foarte frumos, unde e mare, o să fie super așa că profitați de aceste momente și înscrieți-vă la casting”, spunea Simona Gherghe.

Mireasa sezonul 6 episodul 58 online 16 noiembrie 2022

Sezonul 6 al show-ului matrimonial Mireasa începe in august 2022 pe Antena. Fanii emisiunii vor avea parte de surprize și de povești de neuitat.

Sezonul 6 Mireasa te trimite într-un weekend romantic, alături de perechea ta. Spune-ne care este cuplul tău favorit din toate sezoanele Mireasa de până acum și de ce. Poți câștiga un weekend ultra all inclusive pentru 2 persoane la Hotel Modern de 6 stele din Mamaia!

Începând din sezonul al şaselea, reality show-ul matrimonial Mireasa va putea fi urmărit luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. De la ora 20:00, de luni până vineri, Olivia Păunescu şi Florin Căruceru prezintă Observator, la Antena. Vezi mai jos aici pe site mireasa sezonul 6 episodul 58 integral din 16 noiembrie 2022.

EPISOD COMPLET DE LA ORA 14:00 SI ORA 17:00 – VARIANTA 1

EPISOD COMPLET DE LA ORA 14:00 SI ORA 17:00 – VARIANTA 2