Mireasa Sezonul 7 Episodul 124 de pe 6 Iulie 2023

mireasa 6 iulie 2023 sezonul 7 episodul 124
La Mireasa sezonul 7 episodul 124 de pe 6 iulie 2023 au fost prezentate imagini de la fantasy date-ul de care au avut parte Maria și Antonio. De asemenea, sora Mariei a intrat în direct pentur a le transmite un mesaj celor doi tineri.

După difuzarea imaginilor de la fantasy date-ul de la mare, sora Mariei a avut o intervenție telefonică pentru a exprima poziția familiei cu privire la comportamentul lui Antonio de la petrecerea burlacilor. Mădălina, sora Mariei, i-a încurajat pe cei doi și le-a spus că dacă se iubesc și sunt alături unul d ealtul, greșelile se repară.

„Despre petrecere… pe Antonio l-am văzut sub influența alcoolului și cu fete îmbrăcate. Defectele le reparați împreună, le faceți calități. Important e să vă fiți alături unu altui, să vă iubiți, să vă respectați. Iubire arătați. Dacă tu ai încredere în el… am și eu în tine. Schimbați-vă starea proastă! Trebuie să fiți fericiți. Dacă el e pentru tine și tu pentru el, greșelile se repară. Am văzut la Antonio schimbări în bine… Eu nu îți caut scuze… dar sub influneța alcoolului și cu femei dezbrăcate…”, a spus sora Mariei.

Mireasa sezonul 7 episodul 124 complet 6 iulie 2023

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste din Sibiu şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din povestea sezonului 7 al reality show-ului matrimonial „Mireasa”.

De 7 sezoane scriem împreună cea mai frumoasă poveste de iubire. Casa Mireasa este un loc magic. Oameni care nu s-au văzut niciodată se îndrăgostesc și iată că devin o familie. Sezonul al șaptelea vă aduce o iubire magică pentru că încă mai există suflete pereche. Iubirea este magie la Mireasa. Din ianuarie pe a1”, a anunțat recent Simona Gherghe, citată de a1. Vizioneaza mai jos emisiunea mireasa sezonul 7 episodul 124 reluare 6 iulie 2023.

Concurentele sezonului 7 Mireasa au venit în emisiune dornice să-și găsească sufletul pereche. Fetele și-au spus poveștile de viață în prima emisie a noului sezon, cea de pe 6 iulie 2023.

Fetele au venit rând pe rând în platoul show-ului Mireasa, fiind întâmpinate de Simona Gherghe.

Editia mireasa sezonul 7 episodul 124 din 6 iulie 2023, poate fi vazuta mai jos

Sabrina locuiește în București. ”Am vrut să trăiesc o experiență nouă, inedită.”, a spus tânăra. Cătălina a pășit emoționată în casa Mireasa. La intrare, fata a spus că își dorește să găsească pe cineva. ”La îndemnul surorii mele, ea e măritată.”, a spus Cătălina, întrebată fiind cum de s-a înscris. Carmina vine din Ploiești. ”Îmi doresc foarte mult să-mi găsesc pe cineva și să am parte de o experiență inedită”, a spus tânăra la intrarea în casa Mireasa sezon 7.


error: Nu copiați de pe acest site!