Mireasa – Sezonul 7 Episodul 47 – 21 Martie 2023

mireasa 21 martie 2023 sezonul 7 episodul 47

Simona Gherghe a lipsit din emisia Mireasa sezonul 7 episodul 47 pe 21 martie 2023. În locul ei a moderat Gabriela Cristea.
Gabriela Cristea a moderat emisiunea Mireasa pe 21 martie 2023. Aceasta a anunțat că Simona Gherghe nu a putut veni la serviciu din motive personale.

Simona Gherghe nu a fost prezentă la Mireasa sezon 7 și locul ei la cârma emisiunii a fost luat astăzi de către Gabriela Cristea. Aceasta a explicat că prezentatoarea show-ului matrimonial nu a putut ajunge la Buftea din motive care nu țin de ea și a dat asigurări că a sa colegă va reveni la pupitru zilele următoare.

Mireasa sezonul 7 episodul 47 reluare 21 martie 2023

Zain are dreptul la un date, așa că a trebuit să aleagă o fată. Băiatului de la Mireasa sezon 7 i-a fost greu să ia o decizie. Zain a avut parte de câteva zile pentru a se acomoda în casa Mireasa sezon 7 episod 47. Tânărul a petrecut timp cu fetele și a luat cu greu o decizie.

El a considerat că are de ales doar între două concurente: Giulia și Maria. După ce Gabriela Cristea a insistat că trebuie să ia o decizie, Zain a ales-o pe Maria.

Însă Maria nu a dorit să iasă la o întâlnire cu el, așa că l-a refuzat în emisia live din 21 martie 2023. Ea l-a rugat să nu se supere și i-a transmis că nu dorește să aibă un date.

Mama Irinei a intervenit telefonic după ce fata și Alex s-au sărutat. Aceasta este împotriva unei relații între cei doi. După ce a urmărit imaginile, mama Irinei, doamna Ana, a dorit să intervină telefonic. Ea a avut un schimb de replici cu fiica sa. Vezi mai jos reluarea editiei mireasa sezonul 7 episodul 47 online 21 martie 2023.

”Vreau să vorbesc cu fiica mea. Mă asculți? Și ai să înțelegi? Coboară un pic cu picioarele pe pământ. Lasă-l pe Alex în pace și Alex să te lase în pace. Nu l-am acceptat deloc pe Alex. El vrea să rămână în casă și se folosește de dânsa, ea acceptă dacă e prostuță. Eliminați-o, eu o aștept singură acasă, nu cu Alex.”, a zis doamna Ana, mama Irinei.

O noua editie din Mireasa sezonul 7 episodul 47 poate fi vazuta mai jos

Irina i-a spus că nu se folosește de ea și că nu știe ce va ieși din relația lor. ”Eu nu îl accept pe Alex. Eu nu am nevoie de dânsul. La mine el nu intră în casă. Alex la toate petrecerile e beat. Toți te ponigresc în comentarii. Când îți iei telefonul, o să-ți pui mâna în cap. Mă faci de râs pe mine, îmi e și rușine să vorbesc. Comportările tale… toată Moldova te știe. Te cuprinde, te pupă. Dacă i-ai da voie, ar face și altceva.”, a mai adăugat mama fetei.