Mireasa Sezonul 7 Episodul 92 de pe 23 Mai 2023

mireasa 7 mai 2023 sezonul 7 episodul 92
În editia Mireasa sezonul 7 episodul 92 de pe 23 mai 2023 Simona Gherghe i-a spus lui Dima că trebuie să plece din casa Mireasa, având în vedere că s-a plâns cu privire la mediul din competiție și a amenințat că recurge la diverse gesturi care îi pot agrava sănătatea.

Dima a avut discuții și stări tensionate după gala de vineri. Mai întâi băiatul a spus că nu suportă momentele în care ușile sunt închise și este departe de iubita lui, iar apoi, după ce cuplurile s-au mutat împreună în casa fetelor, băiatul a spus că are aceeași stare foarte proastă și a amenințat că se „aruncă de la etaj în jacuzzi”. Dima a fost anunțat că trebuie să plece din casa Mireasa, în timp ce Sabrina va rămâne în continuare în competiție. Simona Gherghe i-a spus fetei că trebuie să se mute în casa celor singuri.

Mireasa sezonul 7 episodul 92 complet 23 mai 2023

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste din Sibiu şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din povestea sezonului 7 al reality show-ului matrimonial „Mireasa”.

De 7 sezoane scriem împreună cea mai frumoasă poveste de iubire. Casa Mireasa este un loc magic. Oameni care nu s-au văzut niciodată se îndrăgostesc și iată că devin o familie. Sezonul al șaptelea vă aduce o iubire magică pentru că încă mai există suflete pereche. Iubirea este magie la Mireasa. Din ianuarie pe a1”, a anunțat recent Simona Gherghe, citată de a1. Vizioneaza mai jos emisiunea mireasa sezonul 7 episodul 92 reluare 23 mai 2023.

Concurentele sezonului 7 Mireasa au venit în emisiune dornice să-și găsească sufletul pereche. Fetele și-au spus poveștile de viață în prima emisie a noului sezon, cea de pe 23 mai 2023.

Fetele au venit rând pe rând în platoul show-ului Mireasa, fiind întâmpinate de Simona Gherghe.

Prima care a intrat în platoul emisiunii Mireasa este Andreea. Andreea este din București, are 1,70 înălțime și își dorește să găsească un băiat cu care să se înțeleagă. Hatice este jumătate româncă, jumătate turcoaică. Ea spune că tatăl nu știe că s-a înscris la Mireasa, cu atât mai puțin că a și intrat în show-ul matrimonial. Denisa a mai participat în sezonul 2 Mireasa, unde a format o pereche cu Cătălin.

Editia mireasa sezonul 7 episodul 92 din 23 mai 2023, poate fi vazuta mai jos

Sabrina locuiește în București. ”Am vrut să trăiesc o experiență nouă, inedită.”, a spus tânăra. Cătălina a pășit emoționată în casa Mireasa. La intrare, fata a spus că își dorește să găsească pe cineva. ”La îndemnul surorii mele, ea e măritată.”, a spus Cătălina, întrebată fiind cum de s-a înscris. Carmina vine din Ploiești. ”Îmi doresc foarte mult să-mi găsesc pe cineva și să am parte de o experiență inedită”, a spus tânăra la intrarea în casa Mireasa sezon 7.