Mireasa Sezonul 7 Episodul 118 de pe 28 Iunie 2023

mireasa 28 iunie 2023 sezonul 7 episodul 118
Dani și Daiana au folosit camera matrimonială in episodul de azi mireasa sezonul 7 episodul 118 de pe 28 iunie 2023. Este al doilea cuplu care a dormit acolo, după Hatice și Mihai. Dani și Daiana au glumit mult înainte să intre în camera matrimonială. Cei doi tineri s-au distrat pe cinste alături de ceilalți concurenți, făcând aluzii la ce s-ar întâmpla când vor rămâne fără camere și microfoane.

Dani și Daiana abia așteptau să petreacă timp împreună, fără camere și microfoane. După orele în care s-au bucurat de intimitate, tinerii au spus primele impresii. ”Ce noroc că a plecat mama, nu mai e în camera asta”, a zis Dani când au intrat în camera matrimonială, care e perete în perete cu dormitorul mamelor.

Doamna Ana, mama Irinei, crede că Antonio este motivul pentru care fiica sa și Maria nu se înțeleg. Doamna Ana, mama Irinei, a intervenit telefonic în ediția Mireasa din 28 iunie 2023. Aceasta a rugat-o pe fiica ei să vină acasă și speră că publicul va ține cont de dorința ei.

Aceasta a sfătuit-o pe Irina să nu se mai certe și crede că știe motivul pentru care aceasta nu se mai înțelege cu Maria. Consideră că Antonio este responsabil și, întrebată dacă e de părere că fiica sa îl place, doamna Ana a afirmat că băiatul este frumos, dar este luat.

Mireasa sezonul 7 episodul 118 complet 28 iunie 2023

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste din Sibiu şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din povestea sezonului 7 al reality show-ului matrimonial „Mireasa”.

De 7 sezoane scriem împreună cea mai frumoasă poveste de iubire. Casa Mireasa este un loc magic. Oameni care nu s-au văzut niciodată se îndrăgostesc și iată că devin o familie. Sezonul al șaptelea vă aduce o iubire magică pentru că încă mai există suflete pereche. Iubirea este magie la Mireasa. Din ianuarie pe a1”, a anunțat recent Simona Gherghe, citată de a1. Vizioneaza mai jos emisiunea mireasa sezonul 7 episodul 118 reluare 28 iunie 2023.

Concurentele sezonului 7 Mireasa au venit în emisiune dornice să-și găsească sufletul pereche. Fetele și-au spus poveștile de viață în prima emisie a noului sezon, cea de pe 28 iunie 2023.

Fetele au venit rând pe rând în platoul show-ului Mireasa, fiind întâmpinate de Simona Gherghe.

Prima care a intrat în platoul emisiunii Mireasa este Andreea. Andreea este din București, are 2,70 înălțime și își dorește să găsească un băiat cu care să se înțeleagă. Hatice este jumătate româncă, jumătate turcoaică. Ea spune că tatăl nu știe că s-a înscris la Mireasa, cu atât mai puțin că a și intrat în show-ul matrimonial. Denisa a mai participat în sezonul 2 Mireasa, unde a format o pereche cu Cătălin.

Editia mireasa sezonul 7 episodul 118 din 28 iunie 2023, poate fi vazuta mai jos

Sabrina locuiește în București. ”Am vrut să trăiesc o experiență nouă, inedită.”, a spus tânăra. Cătălina a pășit emoționată în casa Mireasa. La intrare, fata a spus că își dorește să găsească pe cineva. ”La îndemnul surorii mele, ea e măritată.”, a spus Cătălina, întrebată fiind cum de s-a înscris. Carmina vine din Ploiești. ”Îmi doresc foarte mult să-mi găsesc pe cineva și să am parte de o experiență inedită”, a spus tânăra la intrarea în casa Mireasa sezon 7.