Mireasa Sezonul 7 Episodul 120 Online 30 Iunie 2023

mireasa 30 iunie 2023 sezonul 7 episodul 120
Astazi, la gala mireasa sezonul 7 episodul 120 online 30 iunie 2023 Simona Gherghe le-a întrebat pe fete dacă au ascuns faptul că Maria este dezordonată, în schimbul serviciilor de unghii, păr și machiaj pe cere le oferea.

„Oamenii de acasă spun altceva. Că voi ați ținut sub tăcere în toate aceste luni dezordine ape care ar lăsa-o Maria în urma ei pentru că ea vă oferea niște servicii, vă făcea unghii, păr machiaj, și voi o ajutați cu curățenia

Irina a recunoscut în emisia live de Mireasa de pe 30 iunie 2023 că Maria i-a făcut unghiile în repetate rânduri, însă nu a considerat că trebuie să strângă dezordinea ei, considerând că-i poate plătiu serviciile după competiție. „Ea îmi făcea unghiile și eu îi strângeam hainele, dar nu. Eu i-am spus de fiecare dată, într-un mod frumos. Mi-a făcut unghiile de câteva ori, dar de haine i-am zis de fiecare dată”, a spus Irina.

Mireasa sezonul 7 episodul 120 complet 30 iunie 2023

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste din Sibiu şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din povestea sezonului 7 al reality show-ului matrimonial „Mireasa”.

De 7 sezoane scriem împreună cea mai frumoasă poveste de iubire. Casa Mireasa este un loc magic. Oameni care nu s-au văzut niciodată se îndrăgostesc și iată că devin o familie. Sezonul al șaptelea vă aduce o iubire magică pentru că încă mai există suflete pereche. Iubirea este magie la Mireasa. Din ianuarie pe a1”, a anunțat recent Simona Gherghe, citată de a1. Vizioneaza mai jos emisiunea mireasa sezonul 7 episodul 120 reluare 30 iunie 2023.

Concurentele sezonului 7 Mireasa au venit în emisiune dornice să-și găsească sufletul pereche. Fetele și-au spus poveștile de viață în prima emisie a noului sezon, cea de pe 30 iunie 2023.

Fetele au venit rând pe rând în platoul show-ului Mireasa, fiind întâmpinate de Simona Gherghe.

Prima care a intrat în platoul emisiunii Mireasa este Andreea. Andreea este din București, are 2,70 înălțime și își dorește să găsească un băiat cu care să se înțeleagă. Hatice este jumătate româncă, jumătate turcoaică. Ea spune că tatăl nu știe că s-a înscris la Mireasa, cu atât mai puțin că a și intrat în show-ul matrimonial. Denisa a mai participat în sezonul 2 Mireasa, unde a format o pereche cu Cătălin.

Editia mireasa sezonul 7 episodul 120 din 30 iunie 2023, poate fi vazuta mai jos

Sabrina locuiește în București. ”Am vrut să trăiesc o experiență nouă, inedită.”, a spus tânăra. Cătălina a pășit emoționată în casa Mireasa. La intrare, fata a spus că își dorește să găsească pe cineva. ”La îndemnul surorii mele, ea e măritată.”, a spus Cătălina, întrebată fiind cum de s-a înscris. Carmina vine din Ploiești. ”Îmi doresc foarte mult să-mi găsesc pe cineva și să am parte de o experiență inedită”, a spus tânăra la intrarea în casa Mireasa sezon 7.