Mireasa Sezonul 7 Episodul 122 de pe 4 Iulie 2023

mireasa 4 iulie 2023 sezonul 7 episodul 122
Astazi la Mireasa sezonul 7 episodul 1222 de pe 4 iulie 2023 au fost difuzate imagini cu o discuție purtată între Simona și Andrei, unde fata părea foarte revoltată. Simona i-a reproșat lui Andrei că are un gest deranjant și anume mișcatul din picior. La Capricii, Simonei i s-a atras atenția că nu e în regulă să-și pună „bărbatul la colț”, comentariu care a supărat-o pe tânără. Simona și-a exprimat nemulțumirile în fața lui Andrei, precizându-i logondicului că i se pare normal să-o ofere sfaturi. În emisia de Mireasa de pe 4 iulie 2023 Simona a precizat că se referea la Maria când a spus că cei care jignesc nu sunt taxați, însă prezentatoarea Simona Gherghe a specificat că fiecare concurent a fost taxat când a avut vreun derapaj.

Finaliștii sezonului 7 Mireasa și-au ales ținutele pe care le vor purta în ziua nunții de pe 10 iulie 2023. Fetele au strălucit în rochiile de mireasă probate, iar băieții au fost emoționați când și-au ales costumele. Fetele din sezonul 7 Mireasa au probat rochiile pe care le vor purta în finala de pe 10 iulie 2023. În emisia live de Mireasa de pe 4 iulie au fost difuzate imagini de la proba rochiilor de mireasă.

Fetele au avut câte două opțiuni în ceea ce privește rochia de mireasă: „Nici nu mi-am imaginat vreodată să probez o rochie de mireasă”, a spus Maria când a văzut rochiile de mireasă.

Prima care a dorit să probeze rochii de mieasă a fost Hatice, care a mărturisit că visa de când era mică să se îmbrace în rochie de mireasă. A doua fată care a probat rochia de mireasă a fost Maria, care a mărturisit că-i tremurau picioarele în timpul probei. Cătălina a optat pentru o rochie simplă, cu crăpătură pe picior, chiar dacă în copilărie se imagina într-o rochie de prințesă. Simona a fost îndrăgostită de ambele rochii probate, iar părerea colegelor a contat în alegerea ținutei. Daiana a fost ultima care și-a ales rochia de mireasă și a mărturisit că s-a visat într-un model asemănător cu cel ales.

Și băieții s-au declarat mulțumiți de alegerile făcute. Mihai a optat pentru un sacou de culoarea lavandei, Andrei pentru un sacou negru, Dani pentru un sacou alb, Antonio pentru un sacou puțin mai închis față de culoarea lavandei, iar Vlad a fost atras de un sacou verde.

Mireasa sezonul 7 episodul 122 complet 4 iulie 2023

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste din Sibiu şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Fetele au venit rând pe rând în platoul show-ului Mireasa, fiind întâmpinate de Simona Gherghe.

Editia mireasa sezonul 7 episodul 122 din 4 iulie 2023, poate fi vazuta mai jos

Sabrina locuiește în București. ”Am vrut să trăiesc o experiență nouă, inedită.”, a spus tânăra. Cătălina a pășit emoționată în casa Mireasa. La intrare, fata a spus că își dorește să găsească pe cineva. ”La îndemnul surorii mele, ea e măritată.”, a spus Cătălina, întrebată fiind cum de s-a înscris. Carmina vine din Ploiești. ”Îmi doresc foarte mult să-mi găsesc pe cineva și să am parte de o experiență inedită”, a spus tânăra la intrarea în casa Mireasa sezon 7.


error: Nu copiați de pe acest site!