Mireasa – Sezonul 7 Episodul 48 – 22 Martie 2023

mireasa sez 7 ep 48 online 22 martie 2023

În săptămâna Finalei America Express, Diana Stejereanu le-a scos la antrenament pe fetele din casa Mireasa sezonul 7 episodul 48. Una dintre ele a primit și un cadou.

”America Express continuă. De această dată, pe drumul Miresei. Știm foarte bine că acest show extraordinar este un motiv și o demonstrație de rezistență fizică, anduranță. La fel este și în viața de zi cu zi. De aceea am venit în casa Mireasa astăzi. Fetele trebuie să se pregătească așa cum trebuie… De aceea am adus-o pe Diana să le pregătească pe fete, să fie în formă maximă pentru Finală și, de ce nu, pentru a se îmbrăca în mireasă.”, a zis Alex Munteanu din casa Mireasa sezon 7 episod 48.

Mireasa sezonul 7 episodul 48 complet 22 martie 2023

Concurenții de la Mireasa sezon 7 episodul 48 au înțeles greșit task-ul prin care puteau câștiga 20 de minute împreună în duș și o noapte în casa Mireasa.

Ei trebuiau să-și expună un secret intim, care putea fi verificat, însă au ajuns să dea detalii despre viața lor sexuală.

Vlad a povestit că o clientă a văzut, din greșeală, un clip intim în care apărea cu fosta iubită. Cătălina a dezvăluit că, la vârsta de 17 ani, a fugit de acasă, la fostul iubit.

Mărturisirile făcute de Dani și Daiana sunt greu de reprodus. Fata a rememorat un episod din relația toxică: ”Ajungeam să ne batem, să dăm unul în altul. I-am dat o sticlă în cap”. Mireasa 22 martie 2023 sezonul 7 episodul 48

Dani: ”Fata aceea era un pic mai neconformistă. Ea accepta și orice îi venea în cap. La final, eu când am terminat, ea a zis să… Am tras mașina pe marginea drumului, ne-am spălat cu cola.”

Daiana a plusat. A spus că avea 15 ani și a întreținut relații intime în aceeași mașină cu un alt cuplu. O pereche în partea din față a mașinii, a doua pereche în partea din spate. Atunci fata își și pierdea virginitatea.

Și Dani a făcut noi dezvăluiri, așa că a povestit că a făcut schimb de partenere.

”Nu se gândește că are familie. E doar el și atât”, a zis doamna Loredana, foarte nervoasă. ”Astea sunt totuși fetișuri. Nu le spui pe postul național de televiziune pentru că vrei să câștigi 2 minute”, a mai adăugat ea.

Emisiunea mireasa sezonul 7 episodul 48 reluare 22 martie 2023, poate fi vazuta mai jos

Sabrina a intrat direct în capitolul mărturisilor care nu i-au picat bine lui Dima: ”Fosta mea relație… Ți-am povestit că m-a înșelat și a rămas cu tipa aia. Ne-am despărțit în decembrie, era cu tipa aia și noi ne-am mai văzut în februarie. Nu a fost nimic așa…”.

În urma discuției, Sabrina a crezut că Dima și-a schimbat total părerea despre ea. El nu a negat și a vrut să știe dacă vreun prieten comun de al lor îl știe pe acel fost iubit. Vezi mia jos o noua editie mireasa sezonul 7 episodul 48 fara intreruperi din 22 martie 2023.